benim loader ekranı gelmiyor sebebi ne olabilir? yükle seçeneği gelmiyor kırmızı bi çarpı var aşağıdaloader giriş her zamanki gibi oyuna girişte vs hiç problem yok.
fakat maça giriş yaptıktan sonra esp aimbot dahil hiçbirşey çalışmıyor.
WİN 10
bu sorun son zamanlarda bende de sürekli oluyor sebebi nedir acabaesp bazı düşmanları göstermiyor son zamanlarda
Ben de uzun süre açık olduğun da oluyor o durum her 2 3 maçta bir sıfırlıyorum hileyi f6 ile veya komple kapatıp açıyorum. Ayrıca rankın yükseldikden sonra cizgiyi kapattım sadecde radar da gözüküyor hem çaktırmıyor hem de ban yeme durumunu çok fazla düşürüyor.bu sorun son zamanlarda bende de sürekli oluyor sebebi nedir acaba
konuyu ıyı okursa orda cozomu var anlatıyor ayarlarının nasıl yapılacagını soyluyoaim tuşuna basınca imleç kafayı yiyor nedendir
ben hep antibanla acıyorum aim botu hemen hemen 1 yıldır kullanmıyordum antıbandan sonra 2 defa kullandım banlanmadım ama neolur bılmem hep misafir hesapta kulanıyorum ne olur neolmazanti ban özelliğini test edebilen var mı arkadaşlar ya da kullanıpta ban yiyen var mı ?
aynı sorun bendede var.Çok Kasıyor Hile Nasıl Kasma Sorunu Çözebilirim ?
aynı hata bendede vardı sürüm vietnam ise bu kaynaklı olabilir global sürüme geçince bu hata kayboldu.Something is wrong
CoreStatus : ENT:FAIL - VM:FAIL b uhatayı alıyorum kırmızı yazıyor yardımcı olurmusnuz