en heralde pc ye format olucak gibi bu gidişle
hemen format atma biraz daha ugras
sabahtan beri ugrasıyorum
aldıgım hata ''xfproject'' i açıyorum normal açılıyor sonra
[VersionController] Checking new version
curl_easy_perform() failed : SSL connect error
bu hatayı alıyorum ''xfproject'' kapanıyor
bende direk program çalısmıyor
3-4 gün öncesine kadar sıkıntısız çaılıyordu hile bu pc de
hile kullananlardan arahatsız oluyorsan ne işin var burda...=??????ulan yeter bea kullanmayın su hileyi oyunun içine ediyorsunuz yaptınız işin taaa ...
dostum benim pc gt540 var ekran kartı normal oynatıyor hilede var bişeArkadaslar hile çalışıyor
sadece normal sürümde calısıyor (TAİWAN VE CİN SÜRÜMÜNDE CALIŞMIYOR)
Ayrıca bu hileye ne oldu bu kadar cok kasıyor aynı pcde oynuyorum 1050 ekran kartı i7 işlemci oynanmayacak sekilde kasıyor saaga sola mause hareketi değişti takılarak hareket ediyor
söyle diyim size eskiden kare hızım 50-60 arası idi simdi kare hızım 30larda geziyor
oyun güncellemesinden sonra mı boyle oldu yoksa hileden mi kaynaklanıyor
Post automatically merged:
kasma sorunu yuzunden oyunu bırakma asamasına geldim
ayrıca eskiden hile taiwan sürümünde acılıyordu onda uzun sure oynadım fakat yine ban yedim ban konusunda bu hileyi ilk kullandıgım zamanlar cok iyiydi
ban olayına cozum yolu bulunamadı
çogu ozelligi kullanmıyorum simdi ozellikleri kapat diyecek arkadaslar olacak fakat eskide neyse suanda aynı özellikler acık bunun cozumunu bulan var mı yada artık i7 1050 ekran kartı kaldırmıyor mu (buna inanmak istemiyorum)
kare hızı 50-60 arası oynayanlar var mı
varsa pc özellikleri ne benim pc mi eskidi![]()
xfproject çalışmıyor bende anlamıyorum bir türlü herkeste farklı fraklı hata veriyor hile
biostan secure boot özelliğini enabled dir onu disabled yapman gerekiyor aynı sorunu bende yaşadım bunu açıklamışlar zaten konuda. secure boot nasıl kapanıyor dersende basit google aratmasıyla görebilirsin.en heralde pc ye format olucak gibi bu gidişle
Birde onu deneyim bakalım inşallah çalişir düzelir teşekkürler Bilgi içinonaylı üye olman gerekiyor o da 50 mesaj ile oluyor ama spam atma.
biostan secure boot özelliğini enabled dir onu disabled yapman gerekiyor aynı sorunu bende yaşadım bunu açıklamışlar zaten konuda. secure boot nasıl kapanıyor dersende basit google aratmasıyla görebilirsin.