Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Valla kasmaya korkuyorum ban yıyecem dıye. Eskıden rahat rahat oynuoduk sadece esp ıle. Aim botlardan bıle korkmuyoduk. Sımdı 3-5 adam vurunca aha ban gelcek dıye korkuyor ınsan. Ustelık 2 sezon fatih olup 68seviye hesaplı ana karakterle oynayınca. 2 kere 3 ay ban yedım. bı 3 ayı veya 10 yılı daha kaldırmaz bunye. Hılesız deneyım dedım 3-5 gun, hıleyı acınca farkedıosn bı cok kısıde ızleme var zaten.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
arkadaşlar aimboot neden çalışmıyor açınca dürbün 360 derece dönüyor

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Guys , The hack loads perfectly. No errors/ Issues were shown during loading and even the hack menu Appears. But the ESP hack isnt working. Tried alot of times still it doesnt work. Need Help

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ben kullandım şuana kadar bir sorun yaşamadım sadece görme açık gerisi pekte önemli değil benim için :)

Üye
6 HİZMET YILI
Hileyi kodlayanlara teşekkürler. Hile normalde çalışıyor ama bazen kendiliğinden devre dışı kalıyor, dakikalar sonra hiçbir şey yapmadığım halde birden çalışmaya başlıyor. Nedenini çözemedim.

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
hileyi denemek için oyunu indiriyorum. anladığım kadarıyla bypass yok telefonlarla eşleşmiyor. yinede denicem

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hile calısmıyor :((
Post automatically merged:

50 msj tamam ..vip mi olmak gerekiyor..ne kadar ?

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
[WCORE] Waiting for Action -> bu bölümde dondu kaldı, yaklaşık 10 dakikadır ilerleme yok, loader çalıştırırken bir sorun var sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...