Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
banned again xD on the same spec computer. i don't know whether they detect my hardware or what.
Post automatically merged:

let me try on different computer

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
millet speed hack + magic bullet + instant int ile oynayip ban yemiyor :) siz hala esp ve aim derdindesiniz ve ban yiyosunuz :D

bilgisayarina guvenen arkadaslar varsa saglam ve banlamayan ucretsiz hile konusunda yardimci olurum :) ssd sart ama :)

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
emulatorde çalışıyormu arkadaşlar?

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Daha önce kullandım. Tekrar yüklşemeye çalışıyorum ama olmuyor nedense? :(

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bu hatanın sebebi nedir temp klasörünü silmeme rağmen olmuyor yardımcı olur musunuz ?

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
6 HİZMET YILI
millet speed hack + magic bullet + instant int ile oynayip ban yemiyor :) siz hala esp ve aim derdindesiniz ve ban yiyosunuz :D

bilgisayarina guvenen arkadaslar varsa saglam ve banlamayan ucretsiz hile konusunda yardimci olurum :) ssd sart ama :)
PC iyi ve SSD var ucretsiz mi peki

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
PC iyi ve SSD var ucretsiz mi peki
ucretsiz evet ozelden yaz dostum

Kimseden bir beklentim yok sadece yardimci olmak istiyorum ve banlanmayan saglam bi ekip kurmak istiyorum :) suan herkes hileli ekip ve tek basima zorlaniyorum :D

Son düzenleme:
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
İlk çıktığı zamanlar kullanmıştım, yaklaşık olarak 2-3 ay sonra ban yemiştim fakat o zamanlar aim falan da kullanıyordum.
Dün 5 oyun falan oynadım ve her oyun 15-20 kill arasında aldım. Aim kullanmıyorum artık spray'imi geliştirdim.

Sonrasın da kastığı ve esp'lerde sorunlar oluştuğu için farklı bir hile açtım, ilk oyunda direkt olarak ban yedim.

Anti-ban konusu bunda ne kadar iyi çalışıyor bilmiyorum fakat yetkililer anti-ban çalışıyor diyorsa çalışıyordur, buna eminim.

Tek sorun, aşırı derecede kasması ve esp'ler açıkken oyunun tamamen delirmesi.
ban yeme durumu yok , tamamen ow ye duşme ıle alakalı ben yıllardır kullanıyorum

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Hileye acil bi şekilde güncelleme gerekiyor bazı adamları göstermiyor ve çok kasmaya takılmaya başladı son zamanlarda .. @LeftSpace

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Hile genellikle ilk seferde açılmıyor 5-6 kere denedikten sonra açılıyor açılsa da çalışmıyor f6 ya 10. denemeden sonra adamları görüyor. adamları görse de herkesi görmüyor mal gibi kalıyorsun...

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
suanda herkes magicli parti kuruyor :) esp ile ugrasmayin smartgagayi kaldiracak pc niz varsa indirin ve magicli hileler kullanin zaten hepsi ucretsiz sadece bitcoinminer var icinde onuda zaten durduruyorsunuz :) ban riski yok ben hala oynuyorum tek derdim dedigim gibi 4 kisi hile olunca aralarindan cikmak cok zor oluyor :) bana yoldas lazim :)

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
kendiniz bakin :)

Son düzenleme:
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Dibimde ki adamı göstermiyor, aşırı derecede kasıyor. Herşeyi kapatıp sadece iskelet'i açsan bile deliler gibi kasıyor.

İlk zamanlarda böyle değildi bu, takır takır çalışır, kasmazdı.
Emülatör ayarlarını dahi düşürdüm, sorun yine aynı.
Bazen de oyun içinde ses takılmaları oluyor, bu durumda da spray atamıyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...