Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konu açıp, bırakmışsınız ama böyle olmuyor yetkililer.
Ban yedirmiyor (belli bir süre), Türk'ler yaptı, destek oluyor, bunu kullanmak istiyoruz evet ama şurayla ilgilenen bir Allah kulu yok.
Bir sorun var, herkes aynı şeyi zibilyon kere söylüyor, bir yetkili dönüp buraya bakmıyor, önerileri görüşleri almıyor, cevap vermiyor.
Ya kardeşim bu hile de ESP ve aşırı derecede kasma sorunu var. Ya göstermiyor, ya gösterirse aşırı derecede kasıyor ve esp arkada adam önde koşuyor.
Aim hakkında yorum yapmıyorum, kullanmadığım için bilgim yok ama gereksiz olan herşeyi hileden kaldırın, ESP'yi düzenleyin ve sorunsuz hale getirin yeterli.
İlk çıktığında mükemmel bir ESP vardı, gram kasma, donma, kayma yapmıyordu ama şu an gel gör ki Allah'a emanet bir ESP var.
ESP sorunu yüzünden diğer ESP'leri kullanıyorum, bu seferde BAN kaçınılmaz oluyor.
Düzeltin şunu, sorunsuz hale getirin (özellikle ESP) bizde Türk'lerin yaptığı yazılım diye yargıya geçelim.
Kodumun arapları niye bizden önde oluyor?
evvet gel gelelim söyleyeceklerime.hile bu defa aim cok iyi olmus 70 80 metreye kadar harika ama 150 metrelerde üstte gidiyor mermiler.onuda script ile cözebilirsiniz.vn hack daha ilk saniyede ban atmasından dolayı buralar değerlendi.evet bazen göstermiyor rakibi buna bizim yapabileceğimiz birşey yok malesef.rx 570 ryzen 3300x 16gb dual channel ram ile inanılmaz bir kasma var.bazen oynanmayacak kadar olabiliyor.hilenin sadece mesafe ve cizgi açsanız yeterlidir.ben hep o sekilde oynuyorum.ana hesabımla devam ediyorum 50 idim 51 oldum.istersede banlasınlar.ha bu arada dili sadece türkçe yapiyorum ve biz türklerden de aşırı sekilde hileli oynayanlar var sadece araplara sitem etmekle olmuyor.ne arıyosan önce kendinde ara misali.iyi şanslar.
durum raporu veriyorum arkadaşlar belli etmeden sadece esp ile 52 lvl hesap hla ban yemedim kullanıyorum ama kasma olayı biraz sıkıntı onun dısında hile hala on numara