Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
kral ellerıne kollarına sağlık deniyeceğm çok sağol ihtiyac vardı

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
en başta izledigim video da hedefe kitlenme olayını çözemedim nasıl yapacagım ayarını lütfrn bir el atın bekliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
is there any other hack method not to be banned? please share your experience.. im afraid DEGO is much more hazardous isnt it?

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bayağı işime yarayacak bir şeye benziyor teşekkür ederim şimdiden :))

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
ellerine sağlık padişahım en kısa sürede deniyeceğim :)

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hilenin durumu çalışıyor şeklinde yazıyor, neden herkeste ban oluyor yada herkeste ban olduğu halde neden çalışıyor yazısı var anlamadım ??
Acaba hilede sorun olmadığından çalışıyor yazısı duruyorda, kullanan kişiler fazla riskli oynadıklarından mı ban oluyor.
Eğer hilede sorun varsa, belkide yönetici arkadaşlar işlerinden dolayı hala bakamadı olabilir, sağlık olsun.
Neyse yetkili birilerinden açıklama gelmeden kullanmamak lazım galiba yada yeni güncelleme beklemek vs..

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hope they update soon so we can use it unusable right now 100% ban even radar only

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
hope they update soon so we can use it unusable right now 100% ban even radar only
throwing the cheat out of the game

1592124700919.png

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
My MAIN ACCOUNT was banned recently for 10 years. All my effort and time has gone into vain. Even though I use ESP only, I got banned. I Suggest you all not to use it until its 100% Unbannable. Dont Lose your account just like I Did. I'm really pissed off and Ive decided not to use hack hearafter.

örümcek çoocuk
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
BU YUKARDAKİ HATAYI SÜREKLİ ALIYORDUM VE BU HATANIN YÜZÜNE 3 HESABIM BAN YEDİ HİLE AÇILMADI AMA BANA SÜREKLİ BAN ATIYORDU GERÇEKTEN ÇOK SIKILMIŞTIM EN SONUNDA PC YE FORMAT ATMAYA KARAR VERDİM BU MESAJI YAZDIKTAN SONRAKİ GÜN ATACAKTIM FORMATI TA Kİ SİTEDE GEZİNİRKEN ÇÖZÜMÜNÜ BULANA KADAR. ALLAH TAN 1 . HESABIMIN BAN SÜRESİ 2 GÜN E BİTİYOR 2 AYDAN FAZLADIR PUBG DE HİLE AÇAMIYORDUM ŞİMDİ AÇTIMDA GÖRSÜNLER:) ŞİMDİ AMA HİLEDE GÜZEL YANİ FORMAT ATMAMA DEĞER Dİ ;D

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
yav arkadas nasıl bır stesın gercek hesabımda hıle acmadıgım halle bana ban attı allah belanı versın be gıttı emegım senın gıbı steyı ben ...
Post automatically merged:

hıle kuullandın dıyo acmadıgım hallde bana nasıl ban atttırı bu ste ya
Post automatically merged:

senını gıbı stenın ben ta amk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...