Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar sanırım bir sıkıntı var 5 tane hesabım 10 seneligine ban yedi ve her acdıgım karakter ban yiyor sanırım bir yerde kaçak var pubg yakalıyor oynamanız önemli degil oynamasanız bile ban yiyorsunuz hesabı acın hileyi acın ban yiyorsunuz

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
fix yemeden önce kullandığım hesab ban yememiş şuan kullanmayın arkadaşlar

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kullanmayın arkadaşlar sürekli 10 yıl ban atıyor hele kendi hesabınızda hiç açmayın kullanacaksanız guestte kullanın

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sadece radar açık esp dahil diğer tüm hileler kapalı olduğu halde, hiç belli etmemek için görmezden gelerek 3 leş ile 19. bitirdiğim oyundan sonra hesap 10 yıl ban yedi.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
sadece esp kullanıyorum herhangi bir ban durumu yaşamadım. hileyi yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
esp açtım ban olmadı diyende var ama galiba bir ton insanın dediği doğru çünkü benim arkadaşlarda da kısa sürede ban olmuş.
inşallah yakında güncellenme şansı vardır ve Yetkililer yakında konuyla ilgili haber verir umarım..

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
sadece radar açık esp dahil diğer tüm hileler kapalı olduğu halde, hiç belli etmemek için görmezden gelerek 3 leş ile 19. bitirdiğim oyundan sonra hesap 10 yıl ban yedi.
zaten belli etmeyle alakalı degıl hıleyı acıp lobıde beklesen ban yıyosun. Sıstem algılıyor. 3 er ay ban yedım 5 kere en sonunda bıraktım hıleyı

Üye
6 HİZMET YILI
tavsiye ederim rahat bir kullanımı var ban yeme sebebiniz çok belli etmenizdirbelli etmeden oynarsanız kolay kolay ban yemezsiniz

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
güncelleme ne zaman gelecek acaba bilgisi olan var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...