Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar şumu demek oluyor kullandınız bedava hile vurdunuz adamları 10 yıl sonra oynarsınız artık hesabınızla biz yokuz kullananın hatası

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
they removed this cheat from update bord on the main page of the website it's mean they leave it alone and its no longer gonna get any update

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hile fix dostum.
Post automatically merged:

Dostum basit bir iş gibi geliyor sana ama Vakit harcamaları lazım Adminlerin Hayatı sadece Forumdan ibaret değilki.
Eyvallah keşke sadece arkadaşlar beklemede kalın yapılacak birşey gibi yazsalar yeterli hiç ses olmayınca sıkılıyor insan doğal olarak

Üye
6 HİZMET YILI
hileyi waiting for action yazısından sonra aktif ettigimiz site neresiydi yardım edermisiniz aktif edememdim

menü gelmiyor

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
how cheat works

I can’t figure out how to enable anti recoil

Son düzenleme:
RjSóosCria
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Uau alguem sabe informa se ainda está funcionando ! ?

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
oynarken bişey olmuyor ama sonraki gün bi giriyorum hesaba 10 yıl banlanmış

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
10 gün önce aktif kulandığım 2 hesabımda 10 sene ban yedı can sıkıntısından girmedim 1 hafta denemelık açtığım başka bi hesapla 2 gün önce girip oynadık hile çalışıyor sıkıntısız bu günde girip zaman geçireyim dedim onada 10 sene ban atılmış
demek istediğim sade esp kulanıpta kaç sezondur oynadığım hesaplar hiç bellı etmedığım halde ban yedı fixlenseler bile eskıden ban atmıyordu hile çalışmıyordu ne değiştide ban atmaya başladı heleki az da değil 10 sene bide yeni fiklenmiş yazıyor arkadaş ama hile çalışıyor görünüyor hala sitede varsa bi sıkıntı şu hilede sizden ricam kaldırın günceledikten sonra tekrar paylaşın yazık gitti o kadar emek verdiğim hesaplar

Üye
7 HİZMET YILI
Şimdi bütün hileler mi ban yiyor hile işini çözdüler mi yoksa sadece bu hile mi ban yiyor?

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
10 gün önce aktif kulandığım 2 hesabımda 10 sene ban yedı can sıkıntısından girmedim 1 hafta denemelık açtığım başka bi hesapla 2 gün önce girip oynadık hile çalışıyor sıkıntısız bu günde girip zaman geçireyim dedim onada 10 sene ban atılmış

demek istediğim sade esp kulanıpta kaç sezondur oynadığım hesaplar hiç bellı etmedığım halde ban yedı fixlenseler bile eskıden ban atmıyordu hile çalışmıyordu ne değiştide ban atmaya başladı heleki az da değil 10 sene bide yeni fiklenmiş yazıyor arkadaş ama hile çalışıyor görünüyor hala sitede varsa bi sıkıntı şu hilede sizden ricam kaldırın günceledikten sonra tekrar paylaşın yazık gitti o kadar emek verdiğim hesaplar
dostum geçmişler olsun aynı durumu bende yaşadım.
birkaçkez konu açtım admşnlere ulaşmya çalıştım insanalrı uyardım. ama çok fazla hesap ban yedi insanların emekleri uçtu gitti sorumsuz sayfa yönetimi yüzünden . hala da birşey yaptıkları yok.
nasıl bukadar sorumsuz olabiliyorlar anlamış değilim.

Son yaptıgım sey bile olsa bu isi bitirecegim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Harika bir çalışma elinize sağlık üstad

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...