Onaylı Üye
Evet arkadaşlar şumu demek oluyor kullandınız bedava hile vurdunuz adamları 10 yıl sonra oynarsınız artık hesabınızla biz yokuz kullananın hatası
aynen hala da insanlar banlanmaya devam ediyor. hileyi kapatsalar daha iyiydi. güncelleme geldiğinde herkes yine acardı. soğuttular siteden de oyunda dabydestan63
Aynen, lakin bir açıklama yapıp hileyi pasife almaları lazımdı. Bunca kişiyi bedava banlandı.
Eyvallah keşke sadece arkadaşlar beklemede kalın yapılacak birşey gibi yazsalar yeterli hiç ses olmayınca sıkılıyor insan doğal olarakHile fix dostum.
Post automatically merged:
Dostum basit bir iş gibi geliyor sana ama Vakit harcamaları lazım Adminlerin Hayatı sadece Forumdan ibaret değilki.
fix çünkü o yüzden ban yiyorsunoynarken bişey olmuyor ama sonraki gün bi giriyorum hesaba 10 yıl banlanmış
Elbet güncellenir dostum. Bu sıkıntımız biter.Eyvallah keşke sadece arkadaşlar beklemede kalın yapılacak birşey gibi yazsalar yeterli hiç ses olmayınca sıkılıyor insan doğal olarak
dostum geçmişler olsun aynı durumu bende yaşadım.10 gün önce aktif kulandığım 2 hesabımda 10 sene ban yedı can sıkıntısından girmedim 1 hafta denemelık açtığım başka bi hesapla 2 gün önce girip oynadık hile çalışıyor sıkıntısız bu günde girip zaman geçireyim dedim onada 10 sene ban atılmış
Post automatically merged:
demek istediğim sade esp kulanıpta kaç sezondur oynadığım hesaplar hiç bellı etmedığım halde ban yedı fixlenseler bile eskıden ban atmıyordu hile çalışmıyordu ne değiştide ban atmaya başladı heleki az da değil 10 sene bide yeni fiklenmiş yazıyor arkadaş ama hile çalışıyor görünüyor hala sitede varsa bi sıkıntı şu hilede sizden ricam kaldırın günceledikten sonra tekrar paylaşın yazık gitti o kadar emek verdiğim hesaplar