Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
malesef severek kullandığımız hilemiz pubg mobile tarafından farkediliyor artık. hiçbir özelliğini aktif etmeseniz bile bann atıyor. 10 yıl bann yazısı gece rüyama girmeye başladı :)

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka hile çok müthişte tüm hesaplar banlandı. oto algılıyor

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
3 gündür xfproject çalışmıyor heşeyi denedim olmuyor ssl connect error hatası veriyor anlamıyorum bir türlü
Post automatically merged:

xfproject ev internetinden çalısmıyor yalnız telefonu modem olarak kullanırsam xfproject çalısıyor bu neyden kaynaklı olabilir

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
pubg mobil kaldımı aga ya hileler bitirdi oyunu ama hile iyi'imiş denemiştim 2019da falan ama sade baya ne bileyim uçan arabadır magic bullet falan gelmeli

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Cinnet geçirmemek için pbg a hile güncellenene kadar girmeme kararı aldım. Dün cesedim le alay ettiler. Paralı vip hileyi almışlar ferah ferah kovalıyolar yer görme olunca kaçıyordum bullet filan varsa son 10 a kalıp vefat ediyordum. şimdi göremediğim için önce etrafımı sarıyorlar sonra bayıltıp tavalarla öldürüyolar yad molotofla yakıyolar dün Arap galiba suriyeli takım kahkahalar atıp Turki yallah filan diyolar. Cinnet geçirmemek için beklicem artık oyuna girmem. İnşlh çözüm bulurlar....

aynen katılıyorum ve aklıma hep cem yılmaz ın yahşi batı filmindeki repliği geliyor ne demişti

galiba büyük şef benimle vaşşak geçti .

aynısını paralı hile kullananlar yapıyor şu anda.o_O

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Sana kesinlikle katılmıyorum çünki hile undetected olduktan sonra belli etmediğimiz sürece asla ban yemezsin ama şuan hile detect olduğundan çatır çatır 10 yıl hesaplarımız engelleniyor bu engellenmenin sebebi adminlerin hileyi tam vaktinde zamanında güncellememesidir ban yemicez diye birşey yok deyipte milleti gazlama burda sayfada ne ilgilenme denen birşey kaldı ne bi yorumlara cevap verme artık hiçkimseyi sallamıyorlar bile.
sen onaylı üye bile değilsin hileyi nasıl kullanıyon

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Adamın dibisin teşekkür ederim uzun zamandır kullandığım mükemmel hile herkese tavsiye ederim

Üye
6 HİZMET YILI
beyler sonuc ne sımdıkı durumda herkes catur cutur kullanıyor hıle (yoksa memorly sıtesı cokdumu ne :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Adamın dibisin teşekkür ederim uzun zamandır kullandığım mükemmel hile herkese tavsiye ederim
well don't think recommendation its a good option anymore when is 100% ban chance but if you want to do your self because developers seek quite this program as proof they did not update it about a month and not any note about it from someone on top

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hala konuyla ilgili bir açıklama gelmediğine göre (açıklama gelmek zorunda değil sadece tespit yapıyorum) demekki çok uzun süre pubg mobile hilesi güncellenmeyecek gibi görünüyor.. Neyse sağlık olsun, bekleriz yapacak birşey yok, geç olsun güç olmasın.. Neredeyse her oyun hile kaynarken, oyunlara hilesiz girmek zevk vermiyor artık, en iyisi hile güncellenene kadar hikayeli oyunlar oynamak. Ne bilim belkide bir sahil kasabasına taşınıp, strateji oyunları oynarım mesela eski efsane Settlers 3 olabilir :) Bir türlü RedAlert'in yenisi çıkmadı (Remastered çıktı ama bize ya Süper grafikli Remake lazım yada yenisi)

Bu arada son olarak aklıma gelmişken Playstation 5 'e ilk Demon's Soul's 'un (şimdilerde oynanan Dark Souls 'ların ilk çıkan Efsane oyunu) REMAKE 'i gelicekmiş, haberi olan var mı ? videolarını youtubedan izledim efsane olucak gibi en çok beklediğim oyun, 2021'in başlarında çıkıcakmış galiba neyse...

Umarım hile yakın zamanda güncellenebilir, daha önce fark etmemişim bu hile sayesinde hayattan keyif alabiliyormuşum, kendimi daha iyi hissettiriyormuş, hile gitti bende keyif meyif kalmadı :((lütfen admin arkadaşlar mümkünü varsa halledin şu işi, eğer mümkünü yoksada canınız sağolsun ne diyelim.. umut dünyası işte bekliyoruz yapacak şey yok.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
[QUOTE = "paladin2019, post: 2655807, member: 1316917"]
Since there is still no explanation about the subject (the explanation does not have to come, I just make a determination), it seems that the pbg mobile cheat will not be updated for a very long time. Entering fraud is no longer a pleasure, it is best to play story games until the cheat is updated. What is science, maybe I move to a seaside town and play strategy games, for example old legend can be Settlers 3 :) Some kind of RedAlert is not new (Remastered came out, but we either need a Super Graphic Remake or new one)

In the meantime, when I came to my mind, REMAKE, the first Demon's Soul's (the first Legend game of Dark Souls, now being played), will come to Playstation 5, is there any news? I watched their videos on youtube, the game I expect most is going to be a legend, I guess it will be released in early 2021.

I hope the trick can be updated soon, I have not noticed before, thanks to this trick, I can enjoy life, it made me feel better, the trick has gone, I have not enjoyed it :((please admin friends if you can do it, this is the job, if it is not possible, thank you. expect nothing to do.
[/ QUOTE]
I think Dego have new update

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...