Efsane Üye
Hesap banı atıyor oyunIP banı yermiyiz
Hesap banı atıyor oyunIP banı yermiyiz
OYUN ayarlaradan işlemciyi 2 veya 3 yap faydası olurEskiden kasma yoktu şimdi Çok feci kasıyor hile ya baya işlemciyi sömürüyor i5 yeni nesil işlemcim başka hillerde sanki açık değilmiş gibi oynuyordum 1 aydır kasma sıfırdı bizim bu hilemizde eskiden kasmazdı şimdi çok kasıyor niden acaba![]()
aynen bu yeni sürümde bendede aşırı kasıyor hayvan gibiEskiden kasma yoktu şimdi Çok feci kasıyor hile ya baya işlemciyi sömürüyor i5 yeni nesil işlemcim başka hillerde sanki açık değilmiş gibi oynuyordum 1 aydır kasma sıfırdı bizim bu hilemizde eskiden kasmazdı şimdi çok kasıyor niden acaba![]()
baya maç atmak ile belli olmaz ki arkadaşım mühim olan ertesi gün otomatik banlanmamakvalla ben baya bi maç attım ama şuan ban yok
dostum fix olduğu sıralar bir günü bile çıkaramıyordun şuanlık sıkıntı olmadığını söyledim sadece yarın görücaz atıp atmadığınıaynen bu yeni sürümde bendede aşırı kasıyor hayvan gibi
Post automatically merged:
1 gün sonra 10 yıl ban atma sorunu ortadan kalktımı onu söyleyin siz
Post automatically merged:
baya maç atmak ile belli olmaz ki arkadaşım mühim olan ertesi gün otomatik banlanmamak
konu açın cmd ekranının fotoğrafını atın hocambende hile açılmıyor sorun ne olabilir?
Dostum Şuan Hile fix. Hiçbirşey Yapamazsınhile ban atıyor yardımcı olcak varmı ne yapmam lazım ban yemem için???![]()
Güncellendi dostum sorun yok belli etmezsenizDostum Şuan Hile fix. Hiçbirşey Yapamazsın