Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
skeleton esp 5 - 10 saniye donuk donuk yürüyor adamlar bide hile adamları eksik gösteriyor adam sıkınca farkediyorum kaç kere güncelleme getirdiniz şu hileye çözün artık şu eksik göstermeyi ne zamandır hep aynı sorun hep aynı şey sırf bu sebepten hileden soğudum

where is the hareket there is the bereket
Uzman Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar hile güncellendi mi? Kesin net bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
banned for 3 months after the update :(
ben dedim ama antibanı kaldırdılar gene 3 ay banlamaya başladı olacağı buydu tabi
Post automatically merged:

ya sen ne dediğinin farkında mısın? 3 ay bandan koruyormuş 10 yıl atıyordu ama o ne olacak.
evet koruyordu tabi yalan deyil yalansa yalan deyin 3 ay yerine istemcinden kaynaklı veri hatası veriyordu şimdi direk 3 ayı yapıştıracak

Son düzenleme:
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar hilenin eskisi gibi windows 10 anti ban mevzusu yok değil mi? ona göre windwos 7 geçeceğim, anti ban windows 7 çalışmyordu.

Üye
6 HİZMET YILI
skeleton esp 5 - 10 saniye donuk donuk yürüyor adamlar bide hile adamları eksik gösteriyor adam sıkınca farkediyorum kaç kere güncelleme getirdiniz şu hileye çözün artık şu eksik göstermeyi ne zamandır hep aynı sorun hep aynı şey sırf bu sebepten hileden soğudum
hılesız daha ıyı

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
3 ay ban riski varmı hile de güncellemeden sonra çok belli edersek aimi ban yermiyiz millet çatır çatır aim açmış ban yemiyor her el ölüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...