Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hileyi indirmeye çalıştığımda bu hata geliyor.

500: Internal Server Error

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
windows 10 kullanıyorum leptop var
35 mgb internet hızı
ama hala oyun kasıyor
win 8 yüklesem pbg mobile kasma sorunundan kurtulurmuyum ve bu hile win 8 de çalışırmı ?

Hocam oyunun kasması internet hızınla ya da işletim sistemi ile ilgili değil, emülatör ve hile ikisi de işlemciyi kullanıyor. İşlemcin zayfısa oyun kasma yapar. Ram le de doğrudan ilgisi yok.

Sanal makine bios tan açık olmalı. Bu kapalı ise ve açarsan bir hayli fark eder. (Açık olup olmadığını görev yöneticisini açıp, oradan performans sekmesine geçip, CPU yu seçtiğinde, sağ alt köşede "Sanallaştırma" satırından görebilirsin. Etkin olması lazım. Değilse bios tan etkinleştirmen gerekir. Nasıl yapacağını anakartının modeline göre internetten bulabilirsin.)

Üye
7 HİZMET YILI
r7e19f409fb18e48224b7577c7402536
Post automatically merged:

[WCORE] Waiting for Action.. bu kadar dahasına gitmiyor Siteye Giriş Yapıyorum Reklam Tıklıyorum Yine Aynı

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
smartgaga getting struck at pubg mobile loading logo .. anyone facing the issues .. tried fixes from youtube but nothing working ... any help is appreciated.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
arkadaşlar hileyi nasıl kuruyorum. 1.sayfadan hiçbir şey anlamadım. memoryui indirdim sonra....

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
arkadaşlar bir sorun olacak esp her şey çok güel geliyor ekrana fakat bir problem var alt tab yapınca hile gösteriyor ama oyuna tıklayınca kapanıyor ne yapmam lazım düzeltmek için ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hile bende çalışmıyor esp vb hiçbirşey gelmiyor neden bilen varsa lutfen yazsın

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
I tried to send another message I confused the message thousand apologies, thank you very much

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Sadece ESP kullanıyorum safe takılıyorum AS çardayım 1,5 Haftadır ban vs söz konusu değil :) :gelisirabii:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...