Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
elinize sağlık çok iyi bi iş çıkarmışsınız
Post automatically merged:

elinize sağlık

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Ben 2 gündür kullanıyorum ban yemedim ama objeler yüklenmiyor sizdede varmı böyle bişey

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sadece esp den mi ban yemek imkansız pc ne format at yada attır çerezlerden kalıntılardan banlanmışsındır kesin çünki kimse esp den ban yemedi şuanlık aimbottan 3 ay yersin eyer onu açtıysan.
Biraz ezbere konuşmuşsun kusura bakma da.
Ben ilk zamanlardan bu yana mh ın hilesini kullanırım işk başlarda nerdeyse kimse banlanmıyordu ama pubg ekibi kendisini epey geliştirdi. Ben 1 kez bile aim hilesi kullanmadım -çünkü çok gereksiz- ama çok fazla ban yedim sistem bi zaman sonra algılıyor ve seri banlar başlıyor. 3 aylık ban olayları bitti artık direkt 10 yıl atıyor. Pubg mobile ekibinin ayrıca yaptığı karaktersizlik var şöyle ki: kendileri hile satıyor dikkat ettiyseniz royal pass kullanan özellikle arap hileciler var hiç ban yemiyorlar. Ama bu hileler ciddi bir ücret karşılığı kullanılabiliyor. MH ekibi ise ücretsiz hile sunuyor bir zaman sonra fix olması gayet normal. Onlara sadece teşekkür edebiliriz.

Biraz ezbere konuşmuşsun kusura bakma da.
Ben ilk zamanlardan bu yana mh ın hilesini kullanırım işk başlarda nerdeyse kimse banlanmıyordu ama pbg ekibi kendisini epey geliştirdi. Ben 1 kez bile aim hilesi kullanmadım -çünkü çok gereksiz- ama çok fazla ban yedim sistem bi zaman sonra algılıyor ve seri banlar başlıyor. 3 aylık ban olayları bitti artık direkt 10 yıl atıyor. pbg mobile ekibinin ayrıca yaptığı karaktersizlik var şöyle ki: kendileri hile satıyor dikkat ettiyseniz royal pass kullanan özellikle arap hileciler var hiç ban yemiyorlar. Ama bu hileler ciddi bir ücret karşılığı kullanılabiliyor. MH ekibi ise ücretsiz hile sunuyor bir zaman sonra fix olması gayet normal. Onlara sadece teşekkür edebiliriz.
Ben ekibe sadece mini bir hile çıkarmasını tavsiye ediyorum sadece esp içersin ya da radar başka bir şeye zaten gerek yok. Eğer hileyi sadeleştirirseniz çok daha güzel olacak teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
load whdi error hatası çözen varmı

load whdi error hatası çözen varmı yardım edın lutfen

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
sen ne yaptın be olm bu hilene :D gozum kapalı vuruyorum cok tsk

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Çalışıyor eline sağlık

sadece esp fln kullanıyorum bi kaç aydır banlanmadım belli etmeden oynarsanız ban yemezsiniz

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
cok saol artık fatih liginin yolunu tutma zamanı

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar birçok kişi load error hatasından bahsediyor bir kısımda hile şöyle mükemmel böyle harika şeklinde mesaj atıyor. Bende de aynı hatayı veriyor hile yüklenmiyor. Çalıştırdığını iddia edenler acaba nasıl çalıştırıyor. Bu konularda ben pek acemi sayılmam çok şey denedim ama bi türlü hatayı çözemedim. Eğer gerçekten biliyorsanız paylaşın herkes faydalansın forumun amacı bu değil mi?

Load Whdi error veriyor. Çözümünü bilen var mı
Dostum bende ve birçok kişide aynı hata var. 2 gün önce gayet güzel çalışıyordu. Sonra girmeyi denedim load error verdi. halen daha düzelmedi.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Evet bende de hata oldu, bir süredir giremedim tam vakit buldum şimdide hata oldu, şans yok şans...

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ellerinize sağlık hocam bu çok iyi hile bende kullanıyordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...