ne kadar süre ban yedin?ban attı bana az önce, sadece esp açıktı.
sadece esp den mi ban yemek imkansız pc ne format at yada attır çerezlerden kalıntılardan banlanmışsındır kesin çünki kimse esp den ban yemedi şuanlık aimbottan 3 ay yersin eyer onu açtıysan.ban attı bana az önce, sadece esp açıktı.
Biraz ezbere konuşmuşsun kusura bakma da.sadece esp den mi ban yemek imkansız pc ne format at yada attır çerezlerden kalıntılardan banlanmışsındır kesin çünki kimse esp den ban yemedi şuanlık aimbottan 3 ay yersin eyer onu açtıysan.
Ben ekibe sadece mini bir hile çıkarmasını tavsiye ediyorum sadece esp içersin ya da radar başka bir şeye zaten gerek yok. Eğer hileyi sadeleştirirseniz çok daha güzel olacak teşekkürler.Biraz ezbere konuşmuşsun kusura bakma da.
Ben ilk zamanlardan bu yana mh ın hilesini kullanırım işk başlarda nerdeyse kimse banlanmıyordu ama pbg ekibi kendisini epey geliştirdi. Ben 1 kez bile aim hilesi kullanmadım -çünkü çok gereksiz- ama çok fazla ban yedim sistem bi zaman sonra algılıyor ve seri banlar başlıyor. 3 aylık ban olayları bitti artık direkt 10 yıl atıyor. pbg mobile ekibinin ayrıca yaptığı karaktersizlik var şöyle ki: kendileri hile satıyor dikkat ettiyseniz royal pass kullanan özellikle arap hileciler var hiç ban yemiyorlar. Ama bu hileler ciddi bir ücret karşılığı kullanılabiliyor. MH ekibi ise ücretsiz hile sunuyor bir zaman sonra fix olması gayet normal. Onlara sadece teşekkür edebiliriz.
ana hesabınla oynamaya devam et, çok sürmez ban yemensadece esp den mi ban yemek imkansız pc ne format at yada attır çerezlerden kalıntılardan banlanmışsındır kesin çünki kimse esp den ban yemedi şuanlık aimbottan 3 ay yersin eyer onu açtıysan.
Eline Sağllık Üstad.
Arkadaşlar birçok kişi load error hatasından bahsediyor bir kısımda hile şöyle mükemmel böyle harika şeklinde mesaj atıyor. Bende de aynı hatayı veriyor hile yüklenmiyor. Çalıştırdığını iddia edenler acaba nasıl çalıştırıyor. Bu konularda ben pek acemi sayılmam çok şey denedim ama bi türlü hatayı çözemedim. Eğer gerçekten biliyorsanız paylaşın herkes faydalansın forumun amacı bu değil mi?Nice Hack !![]()
Dostum bende ve birçok kişide aynı hata var. 2 gün önce gayet güzel çalışıyordu. Sonra girmeyi denedim load error verdi. halen daha düzelmedi.Load Whdi error veriyor. Çözümünü bilen var mı
Siz bot falan mısınız? Çok iyi olmuşmuş demin misin çalışmaması mı çok güzel.çok başarılı bir hile olmuş elinize sağlık