Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Önceden banlıyordu sımdı banlıyormu
Son güncellemeden bu zaman'a kadar ban yok dostum, çok belli etmezsen gerçekten sanki görevlilerden biri seni izliyor gibi çok gerçekçi oynarsan o zaman ban olmuyor.. hile sağlam olmasaydı belli etmesekte anında ban olurdu.. aimbot'u açmak zorunda değilsiniz, sadece ESP 'de çok işe yarıyor bence.. Eğer aimbot açıcaksanız hile olma ihtimali olan kişilerle karşılaşınca açın geçmeyi başarabilirseniz aimbot kapatıp devam edin, hem bu sayede sizin aim 'iniz gelişir...

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hile küçük ekranda çalışıyor ama F11'e yani büyük ekrana alınca hile çalışmıyor. Büyük ekranda oynamak istiyorum çözümü nedir? arkadaşlar ilgilenirseniz sevinirim .

Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
4 hesap banladı sadece görmeyi kullanıyorum. Bellide etmiyorum bir yerden sonra banlanıyorsunuz bir güncelleme lazım veya yeni bir hile lazım sanırım artık bu hileyi öğrendiler direk anlayıp banlıyorlar veya anti cheat biliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Wow I did not know that you could cheat on mobile games, this is really cool and really useful thank you so much!

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bazen gerçekleşen lag' ı nasıl çözebiliriz, minimum özelliklerde kullanıyorum,
yaptığım denemeler;
tüm ayarlar akıcıda, 720, otomatik, opengl+

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Aimbot çok sarsıyor bunuda düzeltmek için hassasiyet ayarlarını düşürüyorum çok güzel şimdi oynarım derken Ban :) Antiban koruması biraz daha güçlendirilirse tadından yenmez yinede teşekürler ücretsiz hile bulmak zor

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
ben bu hileyi kulandım ve elmas 1 oldum zaten sonra yeni gunceleme sonra kasmaya başladıgı için pubg mobili biraktım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...