Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hile gayet güzel çalışıyor ilk kez pubgde 8 kill aldım ama son adama öldüm :D

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
esp de aimbot da berbat nedeni : sürekli 90 gün ban atıyor ve mh ekibi buna hala bir çözüm bulamadı ayrıca anti ban vardı hilenin geçenki sürümünde ne diye kaldırdınız onu hiç anlamış değilim anti bansız hilemi olurmuş olursa te böyle banı yer dururuz işte alem as taç olurken biz baştan hesap açıp banlanıp durucaz.
Ben sadece esp ile yenı actıgım karakterı As yapalı 1 hafta oldu hala ban yemedım. Aimbot ban attırmıs olmasın sana ?
Post automatically merged:

hile küçük ekranda çalışıyor ama F11'e yani büyük ekrana alınca hile çalışmıyor. Büyük ekranda oynamak istiyorum çözümü nedir? arkadaşlar ilgilenirseniz sevinirim . Cevap gelmemiş tekrar yazmak istedim güncel!!!
Kardes o olay bende de var. Gameloop ayarlar-Motordan akıllı mod a getırınce tam ekranda hıle calısıyor ama bu seferde bu son guncellemeden sonra render lemıyor oyunu. Mısal Livik de felan bınalar karsı rakıp adamlar gel gıt oluyor ve renderlemıyor. Oynanmayacak bı hale donuyor oyun. Gameloop ayarlardan OpenGL veya DirectX i secersen renderleme sorunu kalkıyor ama bu seferde tam ekranda hıle calısmıyor. Hatta tam ekrana oyunu alınca ALT+TAB bıle yapamıyosun sureklı ust planda oyun kalıyor. Sanırım bızım işlemci ekran kartı biraz eskı artık kaldırmıyor..

Son düzenleme:
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Sorunsuz olarak çalışıyor, güncelleme için arkadaşlara teşekkür ederim.

CloudFlare tarafından ekteki görsel gibi sorun oluşuyor sık sık.
Sebebi nedir?
Adblock, vpn vb. şeyler site için kullanmıyorum.

VXofsX.png

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Ben sadece esp ile yenı actıgım karakterı As yapalı 1 hafta oldu hala ban yemedım. Aimbot ban attırmıs olmasın sana ?

Kardes o olay bende de var. Gameloop ayarlar-Motordan akıllı mod a getırınce tam ekranda hıle calısıyor ama bu seferde bu son guncellemeden sonra render lemıyor oyunu. Mısal Livik de felan bınalar karsı rakıp adamlar gel gıt oluyor ve renderlemıyor. Oynanmayacak bı hale donuyor oyun. Gameloop ayarlardan OpenGL veya DirectX i secersen renderleme sorunu kalkıyor ama bu seferde tam ekranda hıle calısmıyor. Hatta tam ekrana oyunu alınca ALT+TAB bıle yapamıyosun sureklı ust planda oyun kalıyor. Sanırım bızım işlemci ekran kartı biraz eskı artık kaldırmıyor..
3 güne fake hesabı elmas 1 yaptım. Son 3-4 saatte belli ettiğim için reportlardan dolayı 3 ay ban yedim. Sadece ESP kullanıyorum.
ESP kullanıp, belli etmediğiniz taktirde hile ban atmıyor. Kasma sorunu da düzelmiş ama bazen yanında ki adamları falan göstermiyor. Bunun içinde azcık kulağınız olması yeterli.

where is the hareket there is the bereket
Uzman Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Üst üste 2 quest hesap anında 3 ay banlandı, hile fix yemiş olabilir dikkatli olun arkadaşlar.

The Devil Is Back
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Ban durumu bazı bilgisayarlardan kaynaklanıyor sanırsam Yöneticiler uyarmış zaten anti ban bazı bilgisayarlarla uyumlu olmayabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
ben bu hileyi kullanıyorum gayet başarılı ama aimbotta ban tehlikesi var diyor ban yermiyim?

ama elinize sağlık cidden en iyi sitesiniz inşallah hiç durmadan yürürsünüz ama bi an önce onaylı üye olmak istiyorum ama artık konu kalmayınca saçmalıyorum çok özür dilerim bidaha olmayacak artık kontrol ede ede yazıcam ki ban yemeyeyim

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Aim bot kullanmadığınız ve ESP olmadığını direkt belli etmediğiniz sürece report yemiyorsunuz.
E kolsuzsanız ve Aim kullanıyorsanız da bi zahmet gerçek hesaplarınızda kullanmayın.
4-5 gündür kullanıyorum herhangi bir sorun yok.

Edit: An itibari ile 3 ay ban yedim. Sadece ESP kullanıyorum ve belli etmiyordum. Sanırım fix.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Güncelleme geldi muhtemelen o yüzden ban yiyorsunuz hileyi kullanmıyın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...