Ben sadece esp ile yenı actıgım karakterı As yapalı 1 hafta oldu hala ban yemedım. Aimbot ban attırmıs olmasın sana ?esp de aimbot da berbat nedeni : sürekli 90 gün ban atıyor ve mh ekibi buna hala bir çözüm bulamadı ayrıca anti ban vardı hilenin geçenki sürümünde ne diye kaldırdınız onu hiç anlamış değilim anti bansız hilemi olurmuş olursa te böyle banı yer dururuz işte alem as taç olurken biz baştan hesap açıp banlanıp durucaz.
Kardes o olay bende de var. Gameloop ayarlar-Motordan akıllı mod a getırınce tam ekranda hıle calısıyor ama bu seferde bu son guncellemeden sonra render lemıyor oyunu. Mısal Livik de felan bınalar karsı rakıp adamlar gel gıt oluyor ve renderlemıyor. Oynanmayacak bı hale donuyor oyun. Gameloop ayarlardan OpenGL veya DirectX i secersen renderleme sorunu kalkıyor ama bu seferde tam ekranda hıle calısmıyor. Hatta tam ekrana oyunu alınca ALT+TAB bıle yapamıyosun sureklı ust planda oyun kalıyor. Sanırım bızım işlemci ekran kartı biraz eskı artık kaldırmıyor..hile küçük ekranda çalışıyor ama F11'e yani büyük ekrana alınca hile çalışmıyor. Büyük ekranda oynamak istiyorum çözümü nedir? arkadaşlar ilgilenirseniz sevinirim . Cevap gelmemiş tekrar yazmak istedim güncel!!!
3 güne fake hesabı elmas 1 yaptım. Son 3-4 saatte belli ettiğim için reportlardan dolayı 3 ay ban yedim. Sadece ESP kullanıyorum.Ben sadece esp ile yenı actıgım karakterı As yapalı 1 hafta oldu hala ban yemedım. Aimbot ban attırmıs olmasın sana ?
Post automatically merged:
Kardes o olay bende de var. Gameloop ayarlar-Motordan akıllı mod a getırınce tam ekranda hıle calısıyor ama bu seferde bu son guncellemeden sonra render lemıyor oyunu. Mısal Livik de felan bınalar karsı rakıp adamlar gel gıt oluyor ve renderlemıyor. Oynanmayacak bı hale donuyor oyun. Gameloop ayarlardan OpenGL veya DirectX i secersen renderleme sorunu kalkıyor ama bu seferde tam ekranda hıle calısmıyor. Hatta tam ekrana oyunu alınca ALT+TAB bıle yapamıyosun sureklı ust planda oyun kalıyor. Sanırım bızım işlemci ekran kartı biraz eskı artık kaldırmıyor..