Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
hilede bir anti ban bile yok sürekli 90 gün ban yeyip duruyorum aimbot kullanmak istiyorum ama ne zaman onunla oynasam hep banı yiyorum esp ile oynamayıda denedim ancak okadar iyi vuramıyorum resmen kolsuzum hem aim kullanıp hem ban yememek mümkünmü

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hilede bir anti ban bile yok sürekli 90 gün ban yeyip duruyorum aimbot kullanmak istiyorum ama ne zaman onunla oynasam hep banı yiyorum esp ile oynamayıda denedim ancak okadar iyi vuramıyorum resmen kolsuzum hem aim kullanıp hem ban yememek mümkünmü
Belkide mümkün olabilir, malum bazı kişiler geçmiş sayfalarda haftalarca ban olmadan oynadıklarını söylediler..

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
hilenin yapılışını anlatan video varmı veya biri bana yardımcı olabilirmi

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
bende menü falan herşey geliyor ama göstermiyor hicbirşey yardımcı olucak vramı

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Çalışmasına çalışıyor da güzel kardeşim ALLAHINI seven şu ESP'yi düzelttin. Bir maçta 6 kere F6 çekilmez. F6 çeksen de gelmiyor. Tamamen çıkıp girmem gerekli.
Yemin ederim yıldım, ne dandik bir sorun. Bi ilgilenin şunla bi bakın.

Her oyunda aynı nane oluyor. ESP laps diye donup kalıyor bir daha da gelmesi için çıkıp girmen gerekiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
on numara hile beyler yapanların eline emeğine sağlık aylardır kullanıyorum öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
şurda hile hala çalışıyor diyenler kafa mı buluyorsunuız ban yemeyen hesabım kalmadı. sade izlemeden ban yiyorum. gelmişler güzel hile hala çalışıyor diyolar dahada sesleri çıkmıyor banı yiyolar ya çekiliyorlar kenara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...