Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hile hala çalışıyor mu. ve ban durumu nasıl?
Hile durumu: çok belli edersen rapor ederler ve ban olur ama çok belli etmezsen rapor etme ihtimalleri düşer ve uzun süre ban olmadan idare edebilirsin şansına bağlı birazda, bazen düşmanların 3-5 tanesi görünmeyebiliyor ve genelde oyun sonunda denk gelince biraz can sıkıcı olabiliyor ama o da ilginç bir şekilde sanki oyun sonunda boss geliyomuş etkisi yapıyor :) aslında normal oyuncular ama öncekileri görüpte bunları göremediğinden olay bir anda ciddiye biniyor :) keşke hepsi görünse ama yapacak birşey yok, her zaman değil bazen olan bir durum.. genel itibariyle hile iyi durumda bence..

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
oyuna girerken beyaz ekran hatası almaya başladım bu hileyi kullandıktan sonra yardım ederseniz sevinirim

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Eğer açıkça göstermiyorsan,sen*yapabilirsin * ve aptal gibi davranırsan, o zaman yasaklama!Yazar saygı!Görme süper!!!

zkR

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Güzel yapmışsın dostum hileyi önceden dword un hilesini kullanmıştım zaten mükemmel bir hile

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Hileniz 3 ay ban yedirmekten başka hiçbir işe yaramaz bu hilede anti ban vardı bi ara kaldırıverdiniz onu sanki biyerlerinize battı noldu şimdi kaldırdınızda sayenizde hilenin çöpten hiç bir farkı kalmadı habire banı yiyip duruyoruz 50 kere hesap açtım denemişimdir belkide yok hayır artık burama kadar geldi hilenizi kullanmamaya karar verdim çünkü anladımki sizden bi cacık olcağı yok. Gidip vip hilelerden alıcam basıcam parayı magiç bullet alıcam mis gibi bansız bir şekilde kullanırım hilemi. Sırf bedava diye iyice bokunu çıkarttınız hilenin.Ne ilginiz var forumdaki yorumlara nede 3 ay banlanmayı çözdüğünüz var sizden bi halt olmaz kıçı kırık gameloopun ban sorununu çözemeyen bir hacker hiç bir şeyi çözemez.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Just wondering if im gonna get busted from commenting not so usefull things. Gota get those 50 ones fast

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Yararlı teşekkürler. Ancak 2070 Super ekran kartım ile hile açınca kasıyor başka önerebileceğiniz emülatör var mı ?

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Üfff fenasın başa belasın.Nice Hack!:burnbear:
Post automatically merged:

Eline Sağllık Üstad.

WACHTBERG
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Elinize Saglık ban riski de göz önünde bulunursa dikkatli kullanmak lazım

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
I use banned guest account, I try to uninstall gameloop emulator, try to delete every tencent file and folder in my PC.
But when I reinstalled my gameloop and went to PUBG mobile, I logged in with the guest account and I still got a notification that my account was banned.
What do I need to do to wipe the old guest account data, so I can use the new guest account.

Üye
5 HİZMET YILI
çok çok iyi bi hile, oyun hileli bile heyecanlı, elinize sağlık

Üye
9 HİZMET YILI
merhaba,

memoryui yi indirmeye calişiyorum, new versiyon aryıor ve öyle kalıyor. yardımcı olabilir misiniz ?

Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...