Üye
7 tane hesabım 10 sene ban yedi neden ban yiyoruz hile mi fix yedi??
Hile 2 gün önce güncellendi guest hesapta deniyorum 2 gündür sade esp + legit oynuyorum ban vs söz konusu değil dostum sizde sorun varban atmıyor diyenler
ban atıyor diyenlere cevap versin
hile acık net ban atıyor
hileyi açtım 2 dk sürmedi ban attı 10 geçmiş olsun,
memoryhakcer ekibi süpersiniz,
insanların emeklerini boşa çıkarmada 1 numarasınız
tebrik ediyorum sizleri![]()
i test this hack on my account level 54you will get a pan on higher rank just played 20 matches and pan, it's not stable you may get the pan on the first match or 30th but getting it is pretty sure its not safe 100%
Hile 2 gün önce güncellendi guest hesapta deniyorum 2 gündür sade esp + legit oynuyorum ban vs söz konusu değil dostum sizde sorun var![]()
eywallah müdür denerim şimdi format atıpHile güncellendiğinden beri oynuyorum bazen belli ede ede bazende legit aynı hesaptayım ban vs yok hacım pc nizle alakalı bi format öneririm
![]()
i play lot of matches i have same version with aimbot i am not ban no idea why peoples are ban but total undectedKardeş mesele hile yokmuş gibi oynamak değil, daha oyun başlamadan ban atıyor. Bilgisayarda sorun vardır dedim, direk format atıp sıfırdan yükledim. Bekleme alanında ban attı 10 yıl. ESP de snaplines ve box dışında hiçbir şeyi açmadım. (Diğer ayarların hepsi de kapalıydı.)
Emülatör versiyonu aşağıda var. Senin emülatör versiyonun nedir?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Antivirüs programlarınızı tam kapatınız oradan kaynaklıwh çalışmıyor sanırım :/
i have all working fineWH çalışmıyor.