Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
yükleye basıyorum hiçbir şey olmuyo adblock kapalı ve sağ altta yeşil işaret var

Üye
6 HİZMET YILI
%temp% klasörünü temizledim ama yine aynı hatayı alıyorum çözüm ne ola bilir?

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
burda hala aktif oynuyorum ban yemedım dıyen var onlar oyunu bırakıp burda yazdıklarına göre demek oyuna fazla girmiyolar yada banladılar ama buraya gelenleri yanıltmaya devam ediyolar hileyi yapan arkadaşımıza da yazdım hile şuan ban atıyor ne yaparsan yap veri değişimi deyip oyundan atıktan sonra 10 yıl banını yapıştırıyor

Üye
6 HİZMET YILI
burda hala aktif oynuyorum ban yemedım dıyen var onlar oyunu bırakıp burda yazdıklarına göre demek oyuna fazla girmiyolar yada banladılar ama buraya gelenleri yanıltmaya devam ediyolar hileyi yapan arkadaşımıza da yazdım hile şuan ban atıyor ne yaparsan yap veri değişimi deyip oyundan atıktan sonra 10 yıl banını yapıştırıyor
ben 3 ay önce ban yedim 2 aylık oda 5-6 ay oynadım hileyle suspicious score 500 600 oluyodu banlanacağımı biliyodum zaten 10 yıl yemedim daha

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
PUBG Lite ya da mobilden ban yememek için sisteminizi kontrol edin. C sürücüsü içerisinde kprocesshacker adlı bir dosya varsa tehlikedesiniz.

Silmek için CMD Komut İstemi’ni yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki komutu yazın.

sc stop kprocesshacker2

Ardından C sürücüsündeki kprocesshacker dosyasını silin.

kprocesshacker2 işe yaramazsa kprocesshacker3 v.b. deneyin.

Ayrıca kesinlikle çerezleri temizleyin pubg sizi çerezlerden tespit ediyor
ESP'de bazı oyuncularda göstermiyor.

Aynı sorun bende'de var aslında llk basta beta surumunu yuklememıstım ozaman gosterıyordu daha sonra beta surumunu ( 90 fps) yukledım bazı kısılerı gostermemeye basladı ayrıca ıtem esp^de de sorun var

Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
Siyah ekran hatası alıyorum win7 64 bit kullanıyorum _?

auro teması yap geçer dostum

Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
Her hilede ban riski vardır. Kimse şu hilede ban vs yok diyemez diyenede inanmayın. Fakat şunu söyleyebilirim hile güncellendiğinden beri oynuyorum.( 4 gün oldu ) Henüz ban vs sorunuyla karşılaşmadım.
ben daha yeni guest hesapla girdim eğlence moduna girdim hile gözüküyomu diye sonra normal oyuna giriyim dedim hile gelmedi neyse dedim hilesiz oyniyim birkaç dk sonra öldüm oyunu kapayıp açtım hileyide yeniledim. oyuna girdim eğlence moduna tekrar girdim ban yedim...

back from the grave
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
thank you
Post automatically merged:

vanguardı kaldırdıım halde hata alıyorum sebebi nedir?

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
anybody using this in gameloop without getting banned ..

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bugün denedim hile çalışıyor. Ban yeme riski nedir acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...