Virüs programlarını tekrar kontrol et. Sorun hala devam ediyorsa https://memoryhackers.org/konular/hata-ve-cozumleri-loader.131752/page-90#post-3088322 buradan hata ve çözümlere bakabilirsinyükleye basıyorum hiçbir şey olmuyo adblock kapalı ve sağ altta yeşil işaret var
Her hilede ban riski vardır. Kimse şu hilede ban vs yok diyemez diyenede inanmayın. Fakat şunu söyleyebilirim hile güncellendiğinden beri oynuyorum.( 4 gün oldu ) Henüz ban vs sorunuyla karşılaşmadım.Bu Hilenin Ban Yeme Olasılıgı Nedir Peki
ben 3 ay önce ban yedim 2 aylık oda 5-6 ay oynadım hileyle suspicious score 500 600 oluyodu banlanacağımı biliyodum zaten 10 yıl yemedim dahaburda hala aktif oynuyorum ban yemedım dıyen var onlar oyunu bırakıp burda yazdıklarına göre demek oyuna fazla girmiyolar yada banladılar ama buraya gelenleri yanıltmaya devam ediyolar hileyi yapan arkadaşımıza da yazdım hile şuan ban atıyor ne yaparsan yap veri değişimi deyip oyundan atıktan sonra 10 yıl banını yapıştırıyor
valla bazaen bı el atıyom banlanıyom bazen oynun yarsında banlıyo bellı olmuyo 3 defa actım oynadım ban yedimBu Hilenin Ban Yeme Olasılıgı Nedir Peki
ESP'de bazı oyuncularda göstermiyor.
Siyah ekran hatası alıyorum win7 64 bit kullanıyorum _?
ben daha yeni guest hesapla girdim eğlence moduna girdim hile gözüküyomu diye sonra normal oyuna giriyim dedim hile gelmedi neyse dedim hilesiz oyniyim birkaç dk sonra öldüm oyunu kapayıp açtım hileyide yeniledim. oyuna girdim eğlence moduna tekrar girdim ban yedim...Her hilede ban riski vardır. Kimse şu hilede ban vs yok diyemez diyenede inanmayın. Fakat şunu söyleyebilirim hile güncellendiğinden beri oynuyorum.( 4 gün oldu ) Henüz ban vs sorunuyla karşılaşmadım.
ben mi bulamadım indirme yerini arkadaşlar