Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Guest hesapta fena sarıyor hileyle oynamak :D çok az drop giriyor ama olsun

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
eline sağlık pubg mobil bi indirebilsem efsane olucakta indiremiyorum anlamadım nerde hata yapıyorum :(

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
2. Maçta veri değişimi 10 yıl ban. Toplasam 2 maçta 10 adam vurmuşturum.Sadece adam mesafesi açtım. Yok hacı, memorynin bu hilesini kullanmayın kullandırmayın.Diğerlerini bilemem ama pubg mobile hilesi işe yaramıyor.
Aksini söyleyen açsın 2 saatlik yayın izleyelim bakalım.
Adsız.png

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
2. Maçta veri değişimi 10 yıl ban. Toplasam 2 maçta 10 adam vurmuşturum.Sadece adam mesafesi açtım. Yok hacı, memorynin bu hilesini kullanmayın kullandırmayın.Diğerlerini bilemem ama pubg mobile hilesi işe yaramıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 52355
Hile güzeldi fakat yeni güncelleme ile sanırım AntiChats e takılmaya başladı. En azından hile yapımcısına söyleyerek sorunu dile getirerek en kısa zamanda çözülmesine yardımcı olunabilir.

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
bunu bildiğim halde güncellemeye devam ediyorum. smartgaga kullanıcıları mağdur olmasın diye. yapıcak bişey yok

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bunu bildiğim halde güncellemeye devam ediyorum. smartgaga kullanıcıları mağdur olmasın diye. yapıcak bişey yok
Hocam valla durum bu, o zaman sadece smartgaga kullanıcıları için diye not düşün. Ciddi anlamda banlatıyor, öyle 3 ay da değil artık direk 10 seneyi yapıştırıyor. :( Birde işlemci tüketimi baya yüksek, bildiğiniz gibi reklamla key veren malüm hilede %5-10 arası tüketim, memoryde %40-50lerde.%30 oyun,%20-30 discord üst üste binince pc ikide bir yüksek cpu kullanımdan donuyor. Kısacası hilenin cpu kullanımını biraz daha düşürme şansınız varsa çok güzel olur.teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
I'll try this right aways thank you I apriciate your work

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Hile son 2 gündür fix. 2 leş ile win aldım (ikisi de bot) 10 yıl ban attı.

Kısa sürede güncellemesi dileği ile. Güncellendikten sonra devam.

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Discord kullanıyorsan özelden ismini atabilirsin veya ben atayım sıkıntı yok. Açayım hileyi göstereyim. New ERA geldiğinden beri oynuyorum. Bir hafta oldu hala ban vs yok
;)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Is it also possible to play semi legit with high aimsmoothing or no?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...