Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
millet yorum mesaj kasmak için hiç diğer üyelerin verdiği cevaplara karşılık vermemiş maalesef hile belirli bir süre sonra ban yediriyor.
Bütün sadace wall hack kullansak ?
Post automatically merged:

denedim az evvel 10 yıl ban attı yani değişen bir şey yok şu anda işe yaramamış güncelleme :mad: :mad: :mad:
Aimbot vs açıncamı atıyor yoksa direk inject ettimiz gibimi ban atıyor ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kardeş canın sağolsun iyi yapmışsın ama hileyi algılamışlar.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
win 7 auro teması kullan ve denetim masası/perfonmans/görsel efektleri ayarla en iyi görünümü seçmelisin.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
katılıyorum sadece izleme olsun yeter
Bende genelde ESP açıyorum ama ne yazıkki sadece ESP yetmiyor kardeşim, çinlisi arabı derken bazen aimbottaki 5'değerindeki ayar bile yetmeyebilirken, sadece ESP'ye kalırsak, ne zaman avlanacağımız an meselesi olur, (adamlar uçan arabayla savunmaya çekildiği eve kafa atıyolar, aim açsan bile genelde işin bitiyor çünkü adamlarda ayar 5 değil en hızlısı sadece tek mermi sesi ile ölüyorsun) maçın sonlarına kadar gelip ordaki çinli ve araplara loot taşımak olur.
Aimbot olması lazım (mümkünse tabi) isteyen aim gerekince açar istemeyende açmaz.
Bazıları ESP yeterli sanıyor diyo herkese aim özelliğini kapatmak çok yanlış olur, isteyen açsın istemeyende açmasın bu kadar basit...

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hile Şuan Ban Atıyormu ?
Valla durum karışık kardeşim,1 oyunda ban atıyor diyende var, 1 gün sonra ban atıyor diyende, bende uzun süre ban olmazdı ama bende de ban oldu mesela, galiba şu an çok safe değil gibi.. güncelleme gelir mi bilmiyorum.. sonuçta bedava bir hile ve zorunda değiller, şimdiye kadar ki emekleri için ellerine sağlık.. Eğer yine güncelleme iyiliğinde bulunurlarsa süper olurdu bu arada :)

Skeet number number 1
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arkadaşlar main hesabımda kullanıcağım
oyundaki Herkes uçuyo kaçıyo adam bi zıplıyo 3-4 kişi öldürüp geri iniyo aşşağıya
bazıları uçarak çok hızlı gidiyor
Bu hile ban atar mı Cevap verirseniz çok sevinirim kendi hesabımda açmadan önce sorayım dedim

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
arkadaşlar main hesabımda kullanıcağım
oyundaki Herkes uçuyo kaçıyo adam bi zıplıyo 3-4 kişi öldürüp geri iniyo aşşağıya
bazıları uçarak çok hızlı gidiyor
Bu hile ban atar mı Cevap verirseniz çok sevinirim kendi hesabımda açmadan önce sorayım dedim
1. yada 2. oyunda 10 yıl ban kesin ve net.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Xproject bende takılı kalıyor ne yapmam lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...