Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hey , i am trying to run but i am keep receiving this error , anyone can please help me

GameLoop
System.ApplicationException: Unable to start service 2changedstatus False
at #=zSkxalvrrc8lZIrSUlg==.#=z5JaxZSI=(IntPtr #=zBLtv538=)
at #=zSkxalvrrc8lZIrSUlg==.#=zvkOrtVaHZkv9(String #=zBCyl5JA=, String #=zKGfn9Ps=, String #=zyG1w064=)
at #=za0qKJwqo6ts25sxC4KyEO90=.#=zwzwZqOcJ6o_i()
Search..
i am still looking for an answer

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hileye güncelleme gelmeli sadece görme açtığımız halde 1 elden sonra ban atıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Lite hilesi onaylı üye istiyomuş mobille idare edicez artık

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bazıları 2 saat gibi kısa sürelerde ban oldu diyor ama bazılarıda, günlerce ban olmadığını söylüyor, ilginç bir durum..
Kesin kullanım yöntemlerinde vs.. bir farklılık var ama ne..

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ana hesabınızla kullanmayın sonra forum forum ban açtırmak için uğraşırsınız ki açılmıyor, bu yüzden yeni hesaplarda deneyin görün, ben özellikle denemek için format attım 7 yeni hesapta kullandım ve sonuç hepsinde aynı 10 sene ban hatta bir hesapla lobide bekledim hile açık bir şekilde ikinci giriş denememde o bile ban yedi. Forum yetkilileri artık bu konuya bir el atmalı bu kadar yorum var ban ile alakalı ama biri çıkıp bir açıklama yapmıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
2 Farklı hesaptan ilk oyundan ban yedim :D Fark ettirmeden oynamak gerekiyor galiba.

Üye
6 HİZMET YILI
hile çalışıyor ama ban yediriyor fake hesapta denedim . aim açmadım sadece esp kullandım ona rağmen ban yedi

ban konusunda yetkililerden bi açıklama gelirse sevinirim güncel değilse hile belirtin lütfen

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
cumayı cumartesiye baglayan gece hıleyı acıcam oynucam vidyosunu cekıcem ve size izlettiricem. fark nedir hepimiz bakalım . ama ben aimbotta hep karnına nisan alabılıyorum bilginiz olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...