Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Konusu var videolu anlatımda var konunun içinde. Fakat ben bugün biraz uğraştım çalıştıramadım, bi göz atabilirsiniz

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
emulatorda gayet iyi hile mobil icinde bekliyorum :)

Üye
5 HİZMET YILI
how this work somente in the cellphone ? i use galaxy s8 plus, that's ok ?

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
3 TANE HESAPTAN BAN YEDİM 2 SİNDE SADECE WH VE EŞYA ESP AÇIKTI LEGİT OYNADIM BOKUNU CIKARMADIM AMA HERTURLU BAN YEDIM SİSTEM FARKEDİYOR HİLE FİX YEMİŞ BİLGİNİZ OLSUN KULLANMAYIN !

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
3 TANE HESAPTAN BAN YEDİM 2 SİNDE SADECE WH VE EŞYA ESP AÇIKTI LEGİT OYNADIM BOKUNU CIKARMADIM AMA HERTURLU BAN YEDIM SİSTEM FARKEDİYOR HİLE FİX YEMİŞ BİLGİNİZ OLSUN KULLANMAYIN !
100 kere söyledik ban atıyor diye ama millet mesaj kasmak için hileyi henüz kullanmadan çok iyi süper vs yorumlar yazarak millete sorunsuzmuş gibi lanse ediyor. Benim anlamadığım neden bir yetkili bu konuya bir cevap yazmıyor millet bas bas bağırıyor ban atıyor diye.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
selam cok ıyı olmus helal olsun
mersiiii çok ıyı olmuş
heallal sana aslan

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
3 saattir aktif kullanıyorum daha banlanmadım.Banlanan arkadaşlar Legit oynadıgına eminmi.Ben sadece Esp acık olarak oynuyorum

𝓱𝓮𝓵𝓵𝓸 𝓫𝓻𝓸 ❤️
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
is it working on chinese gameloop(tencent gaming buddy)?

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
5.HESABI BANLATTIM DOSTUM VE EVET SADECE ESP İLE OYNUYORUM VE ADAMI GORMEDEN DONUP BAKMIYORUM DİREK 2030 BAN ATIYOR 2 OYUNDA BİR BAN ATIYOR FİXLENMİŞ.
Valla bilemiyorum. Ben cunartesiden beri guest hesabımla oynadım bugün öğleden beride 50lv yan hesabımla oynadım sorun yaşamadım ama youtubede gördüğüm kadarı ile artık raporlandıgın zaman cs overwatch gibi bi sistemle herkes izleyip hile olup olmadıgın oylanıyor onu gördükten sonra legit oynamak için esp kapatıp sağ alttan radar ile takip etmeye başladım. Ne kadarda legit oynasam adamı duvar arkası görünce refleks olarak bakabiliyorum. Sadece radar ile en azından adam hangi evde biliyorum ama göremediğim için aim koymuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
5.HESABI BANLATTIM DOSTUM VE EVET SADECE ESP İLE OYNUYORUM VE ADAMI GORMEDEN DONUP BAKMIYORUM DİREK 2030 BAN ATIYOR 2 OYUNDA BİR BAN ATIYOR FİXLENMİŞ.
aynen 1 haftadır hile kullanmadan yeni hesap açıp oynuyordum az önce hileyi kullanayım dedim 2. maçta 10 sene attı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...