Onaylı Üye
hile fix mi
hile çalışıyor mu bende çALIŞMIYO NASIL BAN YEDİNSanırım fixlendi ban yediriyo
ŞU an sende hile çalışıyor muNasıl bir sistem çözemedim pubg yi hile nin esp aim bot bütün özellikleri acık oynadım bana ban atmadı hala 15 win aldım her mac 7 ıle 15 arası kıll aldım inşallah banlanmam toplam 50 mac attım
aynen müdür çalısıyor sabah 10 dan beri oynuyorum yeni kapattım yatacamŞU an sende hile çalışıyor mu
bende çalışmıyor güncellem yapanlarda mı çalışıyor sen güncelleme mi yaptın pubgde bende hala güncelleme olmadı ondan mı acepaynen müdür çalısıyor sabah 10 dan beri oynuyorum yeni kapattım yatacam
sende çalışıyor demek pubg güncellemsi mi yaptın çoğu kişide çalışmıyor bende dehilede arabaların yerini göstermiyor
gamelopbende çalışmıyor güncellem yapanlarda mı çalışıyor sen güncelleme mi yaptın pubgde bende hala güncelleme olmadı ondan mı acep
oyunun güncellemesini yaptımbende çalışmıyor güncellem yapanlarda mı çalışıyor sen güncelleme mi yaptın pubgde bende hala güncelleme olmadı ondan mı acep
gameloop beta sürümünde sıkıntı cıkarıyor hile aktif olunca gameloop eski sürüme geç sorun çözülür.güncellemeden değil hiçbir zaman göstermiyordu
Nasıl bir sistem çözemedim pubg yi hile nin esp aim bot bütün özellikleri acık oynadım bana ban atmadı hala 15 win aldım her mac 7 ıle 15 arası kıll aldım inşallah banlanmam toplam 50 mac attım
NoDo you need to be an approved member for cheating
yardım edermısın dostumSağol eline sağlık Çıldırtıyom