Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Şimdi denedim normalde hilesiz oynuyordum ama bununla oynayınca insanın normal oynayası gelmiyor .d

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bende de düzgün çalışmıyor F6 tuşu da çözüm olmuyor her şey güncel olduğu halde. Hilede uyum sorunu var sanırım.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
nette araştırın sorunsuz güncellenen bir çok hile var , bir yetkili bu kadar insanı kaale alıp güncellemeyi bırakın cevap bile vermiyorlar konuya.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
nette araştırın sorunsuz güncellenen bir çok hile var , bir yetkili bu kadar insanı kaale alıp güncellemeyi bırakın cevap bile vermiyorlar konuya.
Yalnızca bir oyuna hile geliştiren bir site değil burası, önceliklere göre ilerliyorlar demekki pubg mobile öncelikleri arasında pek ön sırada değil.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Yalnızca bir oyuna hile geliştiren bir site değil burası, önceliklere göre ilerliyorlar demekki pubg mobile öncelikleri arasında pek ön sırada değil.
Farkındaysan çoğunluk iki oyun üzerinde lol ve pubg, en son güncellemin üzerinden kaç ay geçti, fixlenen hile hala çalışıyor görünüyor ve kaç kişinin orjinal hesabı banlandı, madem güncellenmiyor başlıktaki çalışıyor yazısını düzeltsinler çalışmıyor yapsınlar.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Farkındaysan çoğunluk iki oyun üzerinde lol ve pubg, en son güncellemin üzerinden kaç ay geçti, fixlenen hile hala çalışıyor görünüyor ve kaç kişinin orjinal hesabı banlandı, madem güncellenmiyor başlıktaki çalışıyor yazısını düzeltsinler çalışmıyor yapsınlar.
Lol çıkınca lol'e çok önem vermeye başladılar ama dediğin gibi pubg oynayan bir insan değilim çalışıp çalışmadığından emin değilim uzun zaman önce oynamıştım buradaki hile ile ban yememiştim ancak sıkılmıştım.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Lol çıkınca lol'e çok önem vermeye başladılar ama dediğin gibi pubg oynayan bir insan değilim çalışıp çalışmadığından emin değilim uzun zaman önce oynamıştım buradaki hile ile ban yememiştim ancak sıkılmıştım.
evet önceden sürekli güncelleme yapılıyordu ban sıkıntısı yoktu ama şu anda 2 maç sonra direk 10 sene atıyor

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
hileyi açınca oyundan daha çok zevk alıyorsunuz fakat aktif bi koruma sistemi var ve bu ban atıyor 3 maça xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...