Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
waiting for action da kalıyor...
Önce sitede değişik sayfalarda, bir kaç konuda gez ve kısa olmayan düzgün mesajlar yaz konularla ilgili, sonra bir kaç r.e.klama tıkla (buranın devam etmesini istiyorsan her gün arasıra r.e.klamlara tıkla) Hack Center'a git ordan login ol ve pubg mobile yerine git ordan yükle de

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bazı arkadaşlar secure boot bois da açık olup olmadığını nasıl görebileceğini sormuşlar çok kolay bir işlem fakat emin olun hile de söz konusu olan antiban kutucuğu çalışmıyor secure boot kapatsanız dahi çalışmıyor yine de kontrol etmek isteyen arkadaşlarımız varsa çok kolay bir şekilde kontrol edebilirler.

Başlat'a gidin.
Arama çubuğunda, msinfo32 yazın ve ENTER tuşuna basın.
Ekranın sağ tarafında, BIOS moduna ve Güvenli önyükleme durumuna bakın.
BIOS modu UEFI gösteriyorsa ve güvenli önyükleme durumun da kapalı ( etkin değil ) yazıyorsa
güvenli önyükleme zaten devre dışıdır. Bios da farklı bir şeyler yapmanıza gerek yok ki yapamazsınız zaten.

Not: Ben sadece merak dan bu hileyi bugün denedim ve ilk maçın ortasın da yasaklandım. Hileyi sunan kişi veya kişiler %100 güvenli olmadığını belirtmiş fakat bu söz konusu antiban seçeneği çalışmadığı halde çalışıyormuş gibi sergilemeleri de hoş olmamış..

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Anladığım kadarıyla eski sürümde çalışıyor bu Pubg mobile nin 7.1 den önceki sürü 4.4 mü eğer oysa nerden indirebilirim yardımcı olursanız sevinirim
Post automatically merged:

eline sağlık reis iyi iş görüyor valla xd
sen hangi sürümde oynuyorsun hacı ve nerden indirdin o sürümü

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
arkadaşlar bi soru sordum cevap verecek yiğit yokmu siz hangi sürümde kullanıyorsunuz bu hileyi ve o sürümü nerde indirebilirim?????

Üye
5 HİZMET YILI
23.12.2020 tarihten beri PUBGM hilenin bu surumu v1.1.0.14*** 10.11.2020 inject yapdigin zaman ban vermeye bashladi. Hocam yeni bir guncellemeyi bekliyoruz...

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
oynadım ve ban yedim aim i kullanmayın arkadaşlar ama sadece esp kullanırsanız ne olur bilmem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...