Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
LD player açıyorum hıleyı çalışmıyor ilginelirse sevinirim tşkürler

Üye
5 HİZMET YILI
Öncelikle şunu söyleyeyim hile ban atıyor. 3 Hesapta farklı farklı yöntemlerle oynadım yine de ban yedim

ilk yöntem normal izleme açıp oyunu sadece 1 2 kill ile bitirmekti ve ban attı

ikinci yöntem 2 oyun hile ile oynuyorsam 2 oyun hilesiz oynuyordum yine ban attı

üçüncü yöntem ise arada tekli moda girip ölüp ölüp çıkıyorum ve yine ban attı

yani diyeceğim o ki hile güvenli değil hesabınız kesinlikle ban yiyecek
koskoca memoryhackers ekibi bi antiban yapamadı şu hileyi bi güncelleyemedi
eksiden ne güzeldi şimdi ise sadece gönül eğlendirme...

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Öncelikle şunu söyleyeyim hile ban atıyor. 3 Hesapta farklı farklı yöntemlerle oynadım yine de ban yedim

ilk yöntem normal izleme açıp oyunu sadece 1 2 kill ile bitirmekti ve ban attı

ikinci yöntem 2 oyun hile ile oynuyorsam 2 oyun hilesiz oynuyordum yine ban attı

üçüncü yöntem ise arada tekli moda girip ölüp ölüp çıkıyorum ve yine ban attı

yani diyeceğim o ki hile güvenli değil hesabınız kesinlikle ban yiyecek
koskoca memoryhackers ekibi bi antiban yapamadı şu hileyi bi güncelleyemedi
eksiden ne güzeldi şimdi ise sadece gönül eğlendirme...
Ben de birkaç yöntemle denedim ve şunu çıkardım: Bir oyuncu sizi report ederse o oyunda hilenin hangi özelliğini kullanmış olursanız olun (sadece item esp kullanıp adamı görmediğim bile oldu) yine de ban yiyorsunuz. Burdan anlaşıldığı üzere inceleme sırasında hilenın varlığı tespit ediliyor exe şeklinde. Yoksa yok efendim hileyi belli etmişsin vs değil. Farkındalık radar vs her şey kapalı yine de report atarlarsa net ban yiyorsun.
Ayrıca şu şekilde de ban yemiyorsunuz (sebebi de yukarı da dediğim gibi report edilmediğiniz için) hilenin tüm özelliklerini açıp sadece bot vurursanız ban yemiyorsunuz elmasa kadar çıktım. Ama sonra aşırı sıkıldım ve bir iki adam vurayım dedim 1 saatte yine ban.

Üye
5 HİZMET YILI
Ben de birkaç yöntemle denedim ve şunu çıkardım: Bir oyuncu sizi report ederse o oyunda hilenin hangi özelliğini kullanmış olursanız olun (sadece item esp kullanıp adamı görmediğim bile oldu) yine de ban yiyorsunuz. Burdan anlaşıldığı üzere inceleme sırasında hilenın varlığı tespit ediliyor exe şeklinde. Yoksa yok efendim hileyi belli etmişsin vs değil. Farkındalık radar vs her şey kapalı yine de report atarlarsa net ban yiyorsun.
Ayrıca şu şekilde de ban yemiyorsunuz (sebebi de yukarı da dediğim gibi report edilmediğiniz için) hilenin tüm özelliklerini açıp sadece bot vurursanız ban yemiyorsunuz elmasa kadar çıktım. Ama sonra aşırı sıkıldım ve bir iki adam vurayım dedim 1 saatte yine ban.

kanka iyi yönünden bak artık hileler ban yiyor bu kesin bir şey ve oyunu hilesiz oynamak için bir fırsat

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hile fixmi yedi aksam sıkıntısız çalışıyordu şimdi çalıştıramadım?

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
degerli arkadaşlar lütfen buna bir çre bulun uzun zaman ugraştım ama bir türlü çare bulamadım çare sizde sanırım bir el atın lütfen sürekli
AG VE HESAP HATASI.LÜTFEN TEKRAR DENEMEDEN ÖNCE GOOGLE PLAY E GİRİŞ YAP

nedir bunun çözümü detaylı anlatırsanız sevinirim
buna cevap verecek bir kişi aranıyor

Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
ben kullandım süresiz ban yedim yazık oldu valla dikkatli oynayın belli etmemeye çalışın

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
her oyunu oynuyorum bu oyunu kaldırmıyor pc çözemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...