Ben de birkaç yöntemle denedim ve şunu çıkardım: Bir oyuncu sizi report ederse o oyunda hilenin hangi özelliğini kullanmış olursanız olun (sadece item esp kullanıp adamı görmediğim bile oldu) yine de ban yiyorsunuz. Burdan anlaşıldığı üzere inceleme sırasında hilenın varlığı tespit ediliyor exe şeklinde. Yoksa yok efendim hileyi belli etmişsin vs değil. Farkındalık radar vs her şey kapalı yine de report atarlarsa net ban yiyorsun.Öncelikle şunu söyleyeyim hile ban atıyor. 3 Hesapta farklı farklı yöntemlerle oynadım yine de ban yedim
ilk yöntem normal izleme açıp oyunu sadece 1 2 kill ile bitirmekti ve ban attı
ikinci yöntem 2 oyun hile ile oynuyorsam 2 oyun hilesiz oynuyordum yine ban attı
üçüncü yöntem ise arada tekli moda girip ölüp ölüp çıkıyorum ve yine ban attı
yani diyeceğim o ki hile güvenli değil hesabınız kesinlikle ban yiyecek
koskoca memoryhackers ekibi bi antiban yapamadı şu hileyi bi güncelleyemedi
eksiden ne güzeldi şimdi ise sadece gönül eğlendirme...
Ben de birkaç yöntemle denedim ve şunu çıkardım: Bir oyuncu sizi report ederse o oyunda hilenin hangi özelliğini kullanmış olursanız olun (sadece item esp kullanıp adamı görmediğim bile oldu) yine de ban yiyorsunuz. Burdan anlaşıldığı üzere inceleme sırasında hilenın varlığı tespit ediliyor exe şeklinde. Yoksa yok efendim hileyi belli etmişsin vs değil. Farkındalık radar vs her şey kapalı yine de report atarlarsa net ban yiyorsun.
Ayrıca şu şekilde de ban yemiyorsunuz (sebebi de yukarı da dediğim gibi report edilmediğiniz için) hilenin tüm özelliklerini açıp sadece bot vurursanız ban yemiyorsunuz elmasa kadar çıktım. Ama sonra aşırı sıkıldım ve bir iki adam vurayım dedim 1 saatte yine ban.
buna cevap verecek bir kişi aranıyordegerli arkadaşlar lütfen buna bir çre bulun uzun zaman ugraştım ama bir türlü çare bulamadım çare sizde sanırım bir el atın lütfen sürekli
AG VE HESAP HATASI.LÜTFEN TEKRAR DENEMEDEN ÖNCE GOOGLE PLAY E GİRİŞ YAP
nedir bunun çözümü detaylı anlatırsanız sevinirim
aynen öyle şuan hilesiz kasıyorum. ama bi yanımda hep buradakanka iyi yönünden bak artık hileler ban yiyor bu kesin bir şey ve oyunu hilesiz oynamak için bir fırsat