Dün oynadım gayet güzel hile çalışır lakin bam attı her hilenin ban riski vardir paralı parasız bilginiz olsun millet ona gore hareket edin daha öncesinde bu hileyi 4 5 ay kullandım ban atmamisti sans galib
Sitede en üstte MemoryUI Download var. İlk olarak onu indir ve masaüstüne çıkar ve programı çalıştır. Ardından tekrar siteye dön ve sağ üst taraftaki Hack Center UI bölümüne gir ve bu hileyi seç. Yükle kısmına tıkla 1 2 dakika sonra hile aktif olacaktır.İndirmek için neler yapmalıyım
eğer windowsun hep güncel kalıyosa yani güncellemelerın otomatık yuklenıyorsa 5 ay ban yemessın. be de ban yemıyorum hıcsisteminde kullanıyorsun ve nasıl işlemler yapıyorsun
10 yıl deyil 3 ay banlıyor yanlışın var senin bugün 3 ay ban yedim aimbottan 5 gündür sürekli aim açık oynadım şimdi yeni hesap açıcam sadece esp ve radar ile deniycemakadaşlar hileyi indirip oyna girdiğiniz taktir de 1-2 el attıktan sonra 10 yıl ban yiyorsunuz haberiniz olsun)
evet benimkide girmiyorEsp bir türlü devreye girmiyor F6 yaptığım halde olmadı nasıl yapabilirim ?
KNK BEN AÇILIYOR HER ŞEY OLUYOR AMA OYUNA GİRİNCE HİÇBİR ŞEY GÖRÜKMÜYOR YADA OLMUYOR TAM EKRAN YAPTIGIMDA GİDİYORsorunsuz çalışsa keşke
KNK BEN AÇILIYOR HER ŞEY OLUYOR AMA OYUNA GİRİNCE HİÇBİR ŞEY GÖRÜKMÜYOR YADA OLMUYOR TAM EKRAN YAPTIGIMDA GİDİYOR