Üye
eyvallah eline sağlık
aynen katılıyorum. arkadaş gayet güzel açıklamış. yeni kullanıcıların okumasını tavsiye ederim.Anti-Hile uygulaması hileyi tespit ediyor arkadaşlar. Birkaç kişide report ettiği taktirde kesinlikle maksimum 5-10 gün içerisinde ban yiyorsunuz. Nasıl bir durum ancak gameloop açıkken arka uygulamada açılan tüm programları tespit ediyorlar. Yani kaçarı yok kesinlikle sonucu ban. En fazla hileli hesaplar açıp başka hesapları kasarsınız. Bunuda sürekli yaparsanız hile kullanmadıgınız hesabınızda hileli hesaplarla iş birliği yaptıgı gerekçesiyle yasaklanıyor. Bu hileye anti-ban gibi bir uygulama yada gameloop'un arka planda gördüğü programlar içerisinde olmamasını sağlayacak bir eklenti yapılması gerekiyor. Sakın sürekli girdiğiniz hesaplarla girmeyin. Ve ban yedikten sonra yeni hesapla oynuyorsunuz ancak IP adresinizi değiştirmeniz gerekiyor çünkü hileli hesabınızın ban yediği ıp olduğu için diğer hesaplarınızda otomatik ban yeme potansiyeline sahip oluyor. Hile işe yarıyor ancak eninde sonunda hiçbir eklentisini kullanmasanız bile anti-cheat sistem gördüğü için ban yiyorsunuz yalnızca farklı zamanlarda banlanıyorsunuz ama yinede en fazla 1 hafta...
Arkadaşlar Ek olarak ; Hile kullanırken kimseyi reportlamayın. Bu durumda ilk önce siz inceleniyorsunuz. Direk ban yeme riskiniz artıyor...Anti-Hile uygulaması hileyi tespit ediyor arkadaşlar. Birkaç kişide report ettiği taktirde kesinlikle maksimum 5-10 gün içerisinde ban yiyorsunuz. Nasıl bir durum ancak gameloop açıkken arka uygulamada açılan tüm programları tespit ediyorlar. Yani kaçarı yok kesinlikle sonucu ban. En fazla hileli hesaplar açıp başka hesapları kasarsınız. Bunuda sürekli yaparsanız hile kullanmadıgınız hesabınızda hileli hesaplarla iş birliği yaptıgı gerekçesiyle yasaklanıyor. Bu hileye anti-ban gibi bir uygulama yada gameloop'un arka planda gördüğü programlar içerisinde olmamasını sağlayacak bir eklenti yapılması gerekiyor. Sakın sürekli girdiğiniz hesaplarla girmeyin. Ve ban yedikten sonra yeni hesapla oynuyorsunuz ancak IP adresinizi değiştirmeniz gerekiyor çünkü hileli hesabınızın ban yediği ıp olduğu için diğer hesaplarınızda otomatik ban yeme potansiyeline sahip oluyor. Hile işe yarıyor ancak eninde sonunda hiçbir eklentisini kullanmasanız bile anti-cheat sistem gördüğü için ban yiyorsunuz yalnızca farklı zamanlarda banlanıyorsunuz ama yinede en fazla 1 hafta...
if u using 4.4 it should work good, but gameloop 7.1 i have problems with the cheats it doesnt workgameloop
.net framework yüklü müdür ?gerekli tüm işlemleri yaptığımı düşünüyorum defenderi tamamen kapattım
Post automatically merged:
hileyi nasıl çalıştırdın hangi işlemleri yaptın
Post automatically merged:
bende hiç açılmıyor esp
Oyuna oyunu bozan bir dosya injectliyorsunuz ve ban atması bir eksi mi sayılıyor ? Ban yemek istemiyorsanız hileyi kullanmayın.Sizin eksiniz hilenin ban atması bana göre önce hileye hile denmesi için ban atmaması gerekir.
nasıl yapacağım 4.4 yardım edebilirmisinif u using 4.4 it should work good, but gameloop 7.1 i have problems with the cheats it doesnt work
Vanguard ve faceit varsa kaldırstart 6 altında ise service eror yazıyor yardım edebilecek varmı yetkililer