Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
[QUOTE = "abuzer122, post: 3469657, member: 2346780"]
just like that, right now I'm pacing. But we are always here by my side, we just :D settle down in the grave
[/ QUOTE]

Üye
5 HİZMET YILI
hileyi açıyorum herkesin yerini gösteriyor fakat adamların yanına geldiğine hile pasifleşiyor kaç kere sil yükle yaptım yine olmadı

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hack is working but detected.. My account was banned. FYI I only use esp. Any update

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
yardımcı olursanız sevınırım hıleyı ındırıyorum fakat acılmıyor sol kosede sıyah ekran uzerınde beyaz mavı yazıyor 1 satır baskada bısey yok

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
.net framework yüklü müdür ?
Post automatically merged:

Oyuna oyunu bozan bir dosya injectliyorsunuz ve ban atması bir eksi mi sayılıyor ? Ban yemek istemiyorsanız hileyi kullanmayın.
sıkıştımı hemen hileyi kullanmayın diyorsunuz ozaman senin ne işin var burada demekki sende bedavacı birisin. Sırf hile ücretsizmiş diye birşey yapılmayacakmı yani yada yapılmamasımı gerekir anlamadım böyle bir kuralınızmı var illaki ban sorununun ortadan kalkması için paralı hileleremi geçelim onumu demeye çalışıyorsun.

Son düzenleme:
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
sıkıştımı hemen hileyi kullanmayın diyorsunuz ozaman senin ne işin var burada demekki sende bedavacı birisin. Sırf hile ücretsizmiş diye birşey yapılmayacakmı yani yada yapılmamasımı gerekir anlamadım böyle bir kuralınızmı var illaki ban sorununun ortadan kalkması için paralı hileleremi geçelim onumu demeye çalışıyorsun.
Ban sorununun kalkması için gidip paralı hilelere geçmek mi :D? slödasqamödqas kardeşim paralı hileye geçsen de geçmesen de ban yiyeceksin neyini anlamıyorsun ?

𝓖𝓞 𝓣𝓞 𝓣𝓗𝓔 𝓜𝓞𝓞𝓝
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
use gameloop Is it a game starter?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...