Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bütün güvenlik duvarlarını kapatıyorum, hileyi loodluyorum menü geliyor fakat oyuna girdiğim zaman hile özellikleri çalışmıyor f6 ya basarak 10 20 defa deniyorum ama değişen bişey olmuyor. Bilgili birisi cevaplarsa sevinirim.

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ilk hesapta 1. maçta durduk yere hiç kill bile almadan ban yedim 90 günlük nerede yanlış yaptım ben yanlızca izleme açıktı sizdede böyle oluyormu

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
arkadaşlar belli ediyorsunu kullanıyorum bi sorun yok bot geliyor bota gidiyorsunuz adam görüyorsunuz ona gidiyorsun adamın nerden çıkacağını biliyorsunuz o yöne bakarak bekliyorsunuz normal olarak adamlar izliyor bunu ban atıyor size otomatikmen ben kaç haftadır kullanıyor ban felan yemedim önceden 4 5 günde ban yerdim ama çok belli ederdim :ASD
Post automatically merged:

ama şuan hile aktif edemiyorum oyunda onunla uğraşıyorum geliyor herşey ama hiçbirşey göstermiyor

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
arkadaşlar belli ediyorsunu kullanıyorum bi sorun yok bot geliyor bota gidiyorsunuz adam görüyorsunuz ona gidiyorsun adamın nerden çıkacağını biliyorsunuz o yöne bakarak bekliyorsunuz normal olarak adamlar izliyor bunu ban atıyor size otomatikmen ben kaç haftadır kullanıyor ban felan yemedim önceden 4 5 günde ban yerdim ama çok belli ederdim :ASD
ben hiç belli etmedimki çünkü daha sıfır hesapta 1.maçta 3 ay ban yedim otomatikman neden böyle oldu

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
hemen ban veriyor, kullanmak bosuna yanlızca esp açık olmasına rağmen sadece 1.maçta 3 ay ban yedim 10 tane hesap gitti neyseki hepsini denemek ve zevkimi almak maksadıyla açmıştım ana hesabıma bulaştırmadım.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bütün güvenlik duvarlarını kapatıyorum, hileyi loodluyorum menü geliyor fakat oyuna girdiğim zaman hile özellikleri çalışmıyor f6 ya basarak 10 20 defa deniyorum ama değişen bişey olmuyor. Bilgili birisi cevaplarsa sevinirim.
evet aynı sorun bende yaşıyorum adminlerden ses yook

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bu sorun genel olarak var sanırım bende yapıyorum zar zorrr oluyor artık

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar linki bulamadım .Yardım eder misiniz ?

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bir kere aimbot kullanmadım bile yanlızca esp açıkken gitti hesap çok seri banlıyor hilenizin exe dosyası arka planda çalışırken tespit ediliyor sıfır hesapta 1.maçta 3 ay yasak aldım sevgili adminlerimiz işinize karışmak gibi olmasın ama hilenin anti banı çok zayıf buna bir çare gelmeli biraz geliştirilsin yasak olasılığı en aza indirilsin gerekirse reklam tıklayıp geçme koyun emeğinizin karşılığı olarak ama yeterki ban yemeyelim çünkü daha hileyi kullanamadan ban sıkıntısı ile karşılaşanlar var buna bende dahilim aralarında lütfen rica ediyoruz bu banlanmayı çözün siz olmasanız bizler bu oyunda bir hiçiz tek umudumuz sizsiniz sevgili adminlerimiz ileri doğruki zamanlarda banlan mayı çözeceğinize inanıyorum saygılarla sevgilerle efendim

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
hile çalışmıyor bende anlayamadım temp dosyalarını falanda temizledim ama insert ekranı geliyor fakat hile yüklenmiyor
System.ApplicationException: Unable to stop service 1061changedstatus False
konum: #=zKOBUnK2Lv_w8yekONQ==.#=zcaNVUAM=(IntPtr #=z6hrP9Sw=)
konum: #=zKOBUnK2Lv_w8yekONQ==.#=zDjysrRk=(String #=z$05JGtQ=)
Search..
Search DONE..
Time Estimated : 00:00:05.2721907
Something is wrong
CoreStatus : ENT:FAIL - VM:FAIL
Loading Plugins..
[Overlay] Method 1
bu hatayı alıp duruyorum yardım eder misiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...