Oyunda böyle bir özellik yok bildiğim kadarıyla ama adam ölüm tekrarını izleyebilir seni şüpheli bulursa... Eğer bariz belli ettiysen kesin raporlar ve ban yersin... (iskelet kapalı oluyor zaten bende sadece mesafe ile oynuyorum ve adamın vücudu görmeden gördüğümü belli etmiyorum... Mesafe ve nerde olduğu belli adam kendini gösterdiği an sıkıyorum anlaşılmıyorum bence böyle...)öldürdüğümüz kişinin beni izleyip izlemedini nasıl anlayabilirim? bu özelliği ekleyebilirmisiniz
Bende 49 lvl oynuyorum hocam belli etmezsen rapor edilmezsin ve ban yemezsin. Yani burda raporlanmamak önemli... Ben aim açıyorum,mesafe açıyorum ve bir de eşyaları açıyorum(eşyafullenince kapatıyorum kasıyor)... İskelet açmamanı tavsiye ederim sadce mesafe ile oyna adam kendini göstermeden sakın sıkma yani hile yokmuş gibi davran ama hileli oyna... Her adamıda görme (evde adam oluyor direk adamı görmeden evi basarsan adam şüphelenir)...Burdaki püf noktası rapor edilmemek....iyi oyunlar...nasıl belli etmiyorsun sırrını bizede paylaşsana adamları gördümü ateş etmeyelimmi yani bunumu diyorsun ben 2.günü banlanıyorum aimli veya aimsiz hiç fark etmiyor ne yapmak lazım belli etmeden oynamak için biraz açıklarmısın hileden hangi özellikleri açmalıyız bide
öldürdüğümüz kişinin beni izleyip izlemedini nasıl anlayabilirim? bu özelliği ekleyebilirmisiniz
aswawdawdEline Sağllık Üstad.
How/The cheat is working fine for me. Thank you for sharing
How/The cheat is working fine for me. Thank you for sharing
report yemissindir10 yıl ban yedim 1 haftadır oynuyordum hiçbir sıkıntı yoktu tam elmas kademesine gelmiştim ne güzel acaba hile detectmi olmuş nedir çünkü girmeye çalıştığım hesapta yokken çevrimdışı iken ban yemiş
aynen her maçı kazanıyordum 1.olarak hak ettim tabikide ama bazen ister istemez 1.cilikle bitiriyorsun olur öyle arada neyse yenisini açıcam artıkreport yemissindir