Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Şu seçkin üyeyi kaldırın
Seçkin değil o, onaylı üye ve kaldırmamaları daha iyi. Görüyorum ki sen de benim gibi eskiden üyelik açan birisisin ve bu durumdan muzdaripsin ama şöyle düşün ki: Eğer üyelik seviyeleri olmasa ve bu tür kolay bulunmayan hileleri herkes kullanabilseydi ne olurdu? Tabi ki de hile hemen bulunur ve önlem alırlardı. Hem hileyi yapan kişi daha fazla uğraşır ve bu sebepten bıkarak hileyi geç günceller ya da güncellemez ve yeni hile için beklemek zorunda kalırız. Kısacası buraya kadar okuduğun için teşekkürler ve bu durumu kabullen çünkü bizim faydamıza olur, lütfen minnet duy :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
beta sürümünde hileyi çalıştıran var mı acaba?

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
7.1 beta için güncellenmesini talep ediyoruz

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Thread Stopping: 220060 yazıyor fakat herhangi bir menü gelmiyor oyun içerisinde. Yükle butonuda çıkmıyor, bütün windows programlarını yükledim + net framework.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
yeni gördüğüme üzüldüm
Post automatically merged:

waiting for action da kalıyor ne yapmam lazım

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
hile çok güzel ama bazı özellikleri çalışmıyor grenade esp dead box falan

Üye
5 HİZMET YILI
harbi çok iyi hile elinize saglık

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
can you update please ban 10years and pubg is in version 57 they updated it and your hack is for the 53 version

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
GetLastError() : e1
/xstatus fail Hatası alıyorum her seferinde yardımcı olabilecek var mı sorunu yaşayıp çözen arkadaşlardan şimdiden teşekkürler.

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
The hack is working.... but after 3-4 games... u will get banned. Even though u only play using esp and kill not more than 3-4 enemies... u still get banned.. be careful using the hack

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yeni gördüğüme üzüldüm

waiting for action da kalıyor ne yapmam lazım
Oyun açıldıktan sonra Xproject dosyasını çalıştırın daha sonra UI üzerinden yükleye basın eğer "waiting for action" mesajı 3-4 saniye sonra geçmiyorsa mesajı kapatın ve tekrar yükleyin. Yine olmadıysa web sayfasını kapatıp tekrar UI giriş yaparak hileyi yükleyin çalışacaktır.

GetLastError() : e1
/xstatus fail Hatası alıyorum her seferinde yardımcı olabilecek var mı sorunu yaşayıp çözen arkadaşlardan şimdiden teşekkürler.
Web sayfasını kapatarak tekrar UI giriş yapın ve tekrar hileyi yükleye basın düzeliyor...

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
rica ediyorum bu sefer ki güncellemeyi gameloop 7.1 beta için yapın artık 90 fps desteği geldi oyunumuz daha az kasacaktır daha az donmalar takılmalar yaşayacaktır millet çoktan geçti o sürüme geçti kullanıyor biz hala sırf hilede bütün adamlar gözükmesi için 4.4 te takılıp duruyoruz neden 7.1 için uyumlu yapmak istemiyorsunuz yani bu 4.4 te ne varki anlamış değilim zart zurt donup duruyor zaten emulatör

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Sureklı waiting for action diyor çözumu nedir ? UI dediğiniz şey nedir

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Oyun açıldıktan sonra Xproject dosyasını çalıştırın daha sonra UI üzerinden yükleye basın eğer "waiting for action" mesajı 3-4 saniye sonra geçmiyorsa mesajı kapatın ve tekrar yükleyin. Yine olmadıysa web sayfasını kapatıp tekrar UI giriş yaparak hileyi yükleyin çalışacaktır.

Web sayfasını kapatarak tekrar UI giriş yapın ve tekrar hileyi yükleye basın düzeliyor...
Teşekkürler deneyeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...