Üye
çok güzel bir hile yapmışsınız çalışıyor ama kaydetme ve yükleme tuşlarını hala bulamadım yardımcı olabilirmisiniz?
Aim kusursuz olursa anında rapor edilir ban yersiniz... Ben kullanıyorum gayet iyi bence... Aimbotu çok iyi olanlar var zaten ama onları kullandığınızda anında BAN yersiniz... Bu hilede RAPOR yemediğiniz sürece BAN yemezsiniz....aimbota hiç özen gösterilmemiş açıkçası berbat olmuş daha iyi olabilirdi left mouse yapıyorum tuşu ateş ediyorum mermiler karşımdaki adamın kafanın üstüne ateş ediyo kafaya gitmiyor hiçbir tanesi bile hedefi tutmuyo oto aşağı çekmeyi sanki süs için koymuşsunuz açıyorum hiçbir işe yaramıyor yine kendi elimde aşağıya doğru kaydırıyorum vurabilmek için azıcık iyileştirin şu aimi enazından tam kafadan vuracak şekilde yapın
Her öğenin altında kaydet ve yükle var hocam dikkatli bakarsan....çok güzel bir hile yapmışsınız çalışıyor ama kaydetme ve yükleme tuşlarını hala bulamadım yardımcı olabilirmisiniz?
mhrar şifresi nedir ?
ya evet varda hangi tuş ile yükle ye basılıyorAim kusursuz olursa anında rapor edilir ban yersiniz... Ben kullanıyorum gayet iyi bence... Aimbotu çok iyi olanlar var zaten ama onları kullandığınızda anında BAN yersiniz... Bu hilede RAPOR yemediğiniz sürece BAN yemezsiniz....
Post automatically merged:
Her öğenin altında kaydet ve yükle var hocam dikkatli bakarsan....
sağ yön tuşu ile ==>ya evet varda hangi tuş ile yükle ye basılıyor
o kaydet ben yükleyi soruyorumsağ yön tuşu ile ==>
sürekli aimbot kullanıp nokta atışları yapıp rapor yersen banlanırsın yoksa banlanmazsınBan konusunda bir bilginiz var mı? abartmayınca falan sağlıklı kasabiliyor muyuz.
e ben aimsizde ban yedim sadece esp de 3 ay ban yedim buna ne diycensürekli aimbot kullanıp nokta atışları yapıp rapor yersen banlanırsın yoksa banlanmazsın