Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
çok güzel bir hile yapmışsınız çalışıyor ama kaydetme ve yükleme tuşlarını hala bulamadım yardımcı olabilirmisiniz?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aimbota hiç özen gösterilmemiş açıkçası berbat olmuş daha iyi olabilirdi left mouse yapıyorum tuşu ateş ediyorum mermiler karşımdaki adamın kafanın üstüne ateş ediyo kafaya gitmiyor hiçbir tanesi bile hedefi tutmuyo oto aşağı çekmeyi sanki süs için koymuşsunuz açıyorum hiçbir işe yaramıyor yine kendi elimde aşağıya doğru kaydırıyorum vurabilmek için azıcık iyileştirin şu aimi enazından tam kafadan vuracak şekilde yapın
Aim kusursuz olursa anında rapor edilir ban yersiniz... Ben kullanıyorum gayet iyi bence... Aimbotu çok iyi olanlar var zaten ama onları kullandığınızda anında BAN yersiniz... Bu hilede RAPOR yemediğiniz sürece BAN yemezsiniz....
Post automatically merged:

çok güzel bir hile yapmışsınız çalışıyor ama kaydetme ve yükleme tuşlarını hala bulamadım yardımcı olabilirmisiniz?
Her öğenin altında kaydet ve yükle var hocam dikkatli bakarsan....

Üye
5 HİZMET YILI
Aim kusursuz olursa anında rapor edilir ban yersiniz... Ben kullanıyorum gayet iyi bence... Aimbotu çok iyi olanlar var zaten ama onları kullandığınızda anında BAN yersiniz... Bu hilede RAPOR yemediğiniz sürece BAN yemezsiniz....
Post automatically merged:

Her öğenin altında kaydet ve yükle var hocam dikkatli bakarsan....
ya evet varda hangi tuş ile yükle ye basılıyor

Üye
6 HİZMET YILI
ben yükle tuşuna basıyorum fakat hiç tepki vermiyor son güncellemede önceden bastımmı oluyordu şimdi hiç bi şey olmuyor

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
yükle diyomda bişey oldugu yok cmd ekranı açılıyor sonra kaapnıyor ekranda tık yok

✔️ Her Zaman Daha İyiye ✔️
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hileye güncelleme gelmesi lazım şu anda yüklenmiyor.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ban konusunda bir bilginiz var mı? abartmayınca falan sağlıklı kasabiliyor muyuz.

SİHİRBAZ SQER
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Pubg için süper hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...