Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
“Asgari ücret gibiyim kimse benimle geçinemiyor”
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
İlk oyunumda ban yedim :(
Post automatically merged:

İlk oyunumda ban yedim :(

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sürüm yükseltseler ne olacak? hile artık ban attıyor. Yani birkaç maçta hile yapayım, yeni hesap açayım diyorsanız. Buyrun kullanın. Ama zaten yeni hesaplarda rakiplerin çoğu bot

Üye
5 HİZMET YILI
cheat doesn't work. I launch it, a couple of people will grab Esp, and the rest will not, I update f6 and everything disappears. nothing is functioning

Üye
5 HİZMET YILI
merhabalar. bilgisayarımda her söylediğiniz adımı yaptım ancak oyunda konsol açılıyor , radar görünüyor ancak hile aktif olmuyor.Bu konu hakkında yardımcı olabilecek olan var mı? PC windows 10 Ekran kartı NVDİA Gforce 1660 Ti 6GB ekran Kartı 16 GB RAM var acaba yardımcı olabilecek olan var mıdır ?

Gülebildiğin kadar mutlusun
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Cidden sağlam hile

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
hile banmı yediriyor şuanda bilgi verin bizde ona göre kullanalım ?
antibanı yok o yüzden kesinlikle ban atıyor. Ban yeme süreniz daha önce o emulatör id sinde ban yiyen hesabınız varsa çok daha hızlı olur 3 oyun gibi bi sürede. Temiz emülatörse 1 hafta kadar dayanır ama eninde sonunda ban yiyeceksin. Sadece item görme esp açıp 3 oyunda ban yiyen hesabım oldu :D belli mi ettim sence?!?! Burada yazılan her şeye inanmayın. mesaj kasmak için gelen çok kişi var nice yazıp çıkıyor. Efso hile diyor. Aynı adamın forumdaki tüm hilelere nice yorumu var zaten.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
antibanı yok o yüzden kesinlikle ban atıyor. Ban yeme süreniz daha önce o emulatör id sinde ban yiyen hesabınız varsa çok daha hızlı olur 3 oyun gibi bi sürede. Temiz emülatörse 1 hafta kadar dayanır ama eninde sonunda ban yiyeceksin. Sadece item görme esp açıp 3 oyunda ban yiyen hesabım oldu :D belli mi ettim sence?!?! Burada yazılan her şeye inanmayın. mesaj kasmak için gelen çok kişi var nice yazıp çıkıyor. Efso hile diyor. Aynı adamın forumdaki tüm hilelere nice yorumu var zaten.
ben zaten hep banlanıp banlanıp sıfırdan hesap açıyorum zevkine oynuyorum vakit geçirmek için en fazla 1 hafta oynadım platin 2 deydim sonrasında aniden 3 ay banlandım skeleton esp item esp ve radar açıktı geri kalanların hepsi kapalıydı aimi bir kere bile kullanmadım bence hile detect olmasa bile sistem süphelenir ise kendi banlıyor aim açıp açmamak fark etmiyor anti ban sız hesap kasılmıyor her ne kadar belli etmeden oynasak bile artık en fazla 1 hafta dayanıyor dediğin gibi hileyi kullanması boşuna ancak zevk için oynanabilir başka bir amacımızda yok zaten oyunda

Son düzenleme:
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
hile çalışmıyor admin 90 fps sürümünü kullanıyorum çünkü emülatör kendi kendine güncellenmiş hile bu sürüme uyumlu olmadığı için kullanamıyorum bilginize

Son düzenleme:
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
güncellemeden sonra f tuşu çalışmıyor bende sizdede böyle oldumu rootlara bakamıyorum silahları ve eşyaları alamıyorum

Üye
5 HİZMET YILI
It will be fine if only esp works fine in 7.1 update hope for best. I had enjoyed this cheat alot on previous version. Thanks for this magical cheat. Good luck for new update.

Üye
5 HİZMET YILI
is this work on new update?
Post automatically merged:

Please Is This Work On New update or no?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...