Onaylı Üye
son güncellemeden sonra çalışmıyor bilginize
ne nice bro hile çalışmıyor
antibanı yok o yüzden kesinlikle ban atıyor. Ban yeme süreniz daha önce o emulatör id sinde ban yiyen hesabınız varsa çok daha hızlı olur 3 oyun gibi bi sürede. Temiz emülatörse 1 hafta kadar dayanır ama eninde sonunda ban yiyeceksin. Sadece item görme esp açıp 3 oyunda ban yiyen hesabım olduhile banmı yediriyor şuanda bilgi verin bizde ona göre kullanalım ?
ben zaten hep banlanıp banlanıp sıfırdan hesap açıyorum zevkine oynuyorum vakit geçirmek için en fazla 1 hafta oynadım platin 2 deydim sonrasında aniden 3 ay banlandım skeleton esp item esp ve radar açıktı geri kalanların hepsi kapalıydı aimi bir kere bile kullanmadım bence hile detect olmasa bile sistem süphelenir ise kendi banlıyor aim açıp açmamak fark etmiyor anti ban sız hesap kasılmıyor her ne kadar belli etmeden oynasak bile artık en fazla 1 hafta dayanıyor dediğin gibi hileyi kullanması boşuna ancak zevk için oynanabilir başka bir amacımızda yok zaten oyundaantibanı yok o yüzden kesinlikle ban atıyor. Ban yeme süreniz daha önce o emulatör id sinde ban yiyen hesabınız varsa çok daha hızlı olur 3 oyun gibi bi sürede. Temiz emülatörse 1 hafta kadar dayanır ama eninde sonunda ban yiyeceksin. Sadece item görme esp açıp 3 oyunda ban yiyen hesabım oldubelli mi ettim sence?!?! Burada yazılan her şeye inanmayın. mesaj kasmak için gelen çok kişi var nice yazıp çıkıyor. Efso hile diyor. Aynı adamın forumdaki tüm hilelere nice yorumu var zaten.
Evet güncellemesini bekliyoruz şuan hicbir yerde çalışmıyorhile çalışmıyor admin 90 fps sürümünü kullanıyorum çünkü emülatör kendi kendine güncellenmiş hile bu sürüme uyumlu olmadığı için kullanamıyorum bilginize