Üye
Awesome
adamsın sağol çalıştıf6 ya bas cmd ekranı kapanıp açılacak esp gelene kadar bu şekilde yap. Ama beta da çalışmıyor eski sürüm 4.4 tü sanırım hile onda aktif 7.1 beta için gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor gelirse Kurucu yayınlar.
güvenlik duvarını ve varsa antivirüs programını hile açacağın zaman komple kapat. Exploit Protection mu neydi orda 4 seçeenk var onları da kapat. Hilenin her şeyini silip baştan indirip dene. Eğer bu 3 seçenekte işe yaramazsa maalesef başka bilmiyorumadamsın sağol çalıştı
edit: ilk başta çalıştı ama daha sonra şu hatayı veriyor hile açılmıyor:
external
thread stopping : 16372
papcı hılesı calısmıor neden kardesımWin 7 de cailsmiyor ben win 7 kullanıyordum sonra win 10 a gecince duzeldi
slm kardesım papcı hılesı neden calısmıyor anlamıyorum bılen varmı arkadaslaradamsın sağol çalıştı
edit: ilk başta çalıştı ama daha sonra şu hatayı veriyor hile açılmıyor:
external
thread stopping : 16372
does it really works?wall hack esp and items invisible help urge
dosen't work on 7.1 Please update soon
What mistake are you receive? We can help.help update
Hack no workWhat mistake are you receive? We can help.
"What mistake are you receive? We can help."Hack no work
help fix
we need better options and esp is mistakeWhat mistake are you receive? We can help.
gameloop 4.4 nasıl yüklendipaketleri yükledikten sonra oyun kendin geldi hile çalışıyor ama sorunlu
gameloop'un 4.4 sürümüne nasıl sahip olabiliriz7.1 beta ya güncelleyin artık şu hileyi adam gibi fps alamıyorum 4.4 te kasmaktan oyunu oynayamıyorum
3 ay mı iyiymiş la ben 10 yıl ban yedim 2 sene önce3 ay ban teşekkürler dword vip![]()