Selam Bebek Ben bir Kelebek
Onaylı Üye
BlueStackt'ta etkinleştirmiyor hileyi nasıl etkinleştire bilirim ayarını bilen var mı?
katılıyorum bende dün sildim öyle oyniycağıma hilesiz oynarım daha iyiforumda vardı biri paylaşmıştı ama çok kasıyor ve oyun 1.2 saniye geriden geliyor gibi
yt de bissürü video varYA ALLAH ASKINA SU HILEYI NASIL CALISTIRIYORSUNUZ BI CEVAP VERIN BIRSEY YAZIN CEVAP VERMEYECEKSENIZ BIRAKIP GIDEYIM KACTIR YAZIYORUM DONUS YOK
BlueStacks'da çalışmıyor glb çalışıyor ise sizde bana yardım edin pls TWTBlueStackt'ta etkinleştirmiyor hileyi nasıl etkinleştire bilirim ayarını bilen var mı?
bende de calismiyorF6 basıyorum yinede esp açılmıyor çözümü nedir ?
denedim ama olmuyorwindows 10 kullanıyorum. gameloopda sıkıntısız çalışıyor. eğer f6 bastıgınızda gelmiyorsa yeniden inject edin o zaman düzeliyor.
hangi özellikleri açıyorsun ?hile fix mi yedi acaba bir el bile oynamadan ban atıyor
aim kapalı malzemeler ile yer gösterme sadecehangi özellikleri açıyorsun ?
Bende deneme amaçlı birkaç maçtır o şekilde oynuyorum ban atmadı ama orjinal hesapta denemeye korkuyorum. Öncesinde çok hesap banlattım bu yüzden guest hesapla uzun bir süre test edeceğim.aim kapalı malzemeler ile yer gösterme sadece
Bu arada ban riski olan kısımda ki her şeyi kapalı tutup denemeni tavsiye ederim.aim kapalı malzemeler ile yer gösterme sadece
sizde sıkıntı yok sanırımBende deneme amaçlı birkaç maçtır o şekilde oynuyorum ban atmadı ama orjinal hesapta denemeye korkuyorum. Öncesinde çok hesap banlattım bu yüzden guest hesapla uzun bir süre test edeceğim.
Post automatically merged:
Bu arada ban riski olan kısımda ki her şeyi kapalı tutup denemeni tavsiye ederim.
Az önce guest hesapta ban attı 2.kilde orjinal hesdabınızda kesinlikle kullanmayın sonra üzülürsünüz. Hile bariz fix yemiş. Guest hesapta deneyin en fazla 5 maç sonunda ban.
sizde sıkıntı yok sanırım
Az önce guest hesapta ban attı 2.kilde orjinal hesdabınızda kesinlikle kullanmayın sonra üzülürsünüz. Hile bariz fix yemiş. Guest hesapta deneyin en fazla 5 maç sonunda ban.