Onaylı Üye
mükoooo
Hile en stabil şekilde gameloop 4.4 de çalışıyor ama esp biraz sıkıntı 1 kaç kişinin yerini göstermeye biliyoresp çalışıyormu ??
bahsettiğiniz 4.4 android sürümü mü?Hile en stabil şekilde gameloop 4.4 de çalışıyor ama esp biraz sıkıntı 1 kaç kişinin yerini göstermeye biliyor
Yok android değil bu hile emülatör de oluyor gameloop emülatörü 4.4 sürümübahsettiğiniz 4.4 android sürümü mü?
4.4 sürümünü nasıl bulabilirim acaba Hile sadece menü olarak çalışıyor işlev olarak yapmıyor netframe demiştiniz 4.6.1 sürümünü yükledim kurdum verdiğiniz linkteki visual studio sürümlerinide kurdum fakat bir dönüş alamadım belki 4.4 olmamasından kaynaklanıyor olabilirim acaba 4.4 sürümüne nasıl sahip olabilirim?Yok android değil bu hile emülatör de oluyor gameloop emülatörü 4.4 sürümü
Pubg mobile sorun :4.4 sürümünü nasıl bulabilirim acaba Hile sadece menü olarak çalışıyor işlev olarak yapmıyor netframe demiştiniz 4.6.1 sürümünü yükledim kurdum verdiğiniz linkteki visual studio sürümlerinide kurdum fakat bir dönüş alamadım belki 4.4 olmamasından kaynaklanıyor olabilirim acaba 4.4 sürümüne nasıl sahip olabilirim?
Yardımlarınızdan teşekkürler. DeneyeceğimPubg mobile sorun :
Merhabalar PUBG Mobile hilesinde aldığınız hatalar genel olarak Gameloop 7.1 versiyonunu kullanmaktan kaynaklanmaktadır.
PUBG Mobile hilemizi kullanırken en stabil deneyim için Gameloop 4.4 versiyonunu kullanmalısınız.
Gameloop 4.4 Kurulum Rehberi Konusu (Konu içindeki rehber videosunda yapılanları harfiyen tekrar ederseniz sorunsuz bir kurulum yaparsınız) https://memoryhackers.org/konular/download-install-game-loop-4-4-version-memory-hacker-cheat.202485/
Ayrıca PUBG Mobile hilesinin konusundan güncellemeleri takip edebilirsiniz https://memoryhackers.org/konular/pbg-mobile-dword-vip-r3-beta-v2-8-7-march-mart-2021.70425/
Burdan rahatsız ediyorum sizi ama Arkadaşta Pubg mobile dosyaları varmış ben yarım saat önce game loop 7.1'i sildim ve şimdi 4.4'ü yükledim arkadaş bir ss'te app market'i göstermişte ben bulamadım yardımcı olur musunuz ss:Pubg mobile sorun :
Merhabalar PUBG Mobile hilesinde aldığınız hatalar genel olarak Gameloop 7.1 versiyonunu kullanmaktan kaynaklanmaktadır.
PUBG Mobile hilemizi kullanırken en stabil deneyim için Gameloop 4.4 versiyonunu kullanmalısınız.
Gameloop 4.4 Kurulum Rehberi Konusu (Konu içindeki rehber videosunda yapılanları harfiyen tekrar ederseniz sorunsuz bir kurulum yaparsınız) https://memoryhackers.org/konular/download-install-game-loop-4-4-version-memory-hacker-cheat.202485/
Ayrıca PUBG Mobile hilesinin konusundan güncellemeleri takip edebilirsiniz https://memoryhackers.org/konular/pbg-mobile-dword-vip-r3-beta-v2-8-7-march-mart-2021.70425/
Şimdi pubg mobile düşünsünArkadaşlar hallettim. Hile çalışmıyorsa menüsü geldiği halde* @Kebapçı celal 'in söylediği gibi 4.4 kullanmanız lazım. Ben dikkat etmedim çalışmamıştı 7.1'de şuan güzel çalışıyor
Takımlı girip 3 5 kill alırsanız her seferinde uzun süre kullanabilirsinizReport yemeden oynayın aksi taktirde sürekli ban yersiniz![]()
7.1 beta sürüm de mi kullanıyorsun hocam şuan hileyi ?Arkadaşlar hallettim. Hile çalışmıyorsa menüsü geldiği halde* @Kebapçı celal 'in söylediği gibi 4.4 kullanmanız lazım. Ben dikkat etmedim çalışmamıştı 7.1'de şuan güzel çalışıyor
takımla oynamak birşey fark etmiyor ölen adam izliyorsa seni anlar hile yapıldığını sırf şüphelenmekten bildirir keyfi olarak banı zaten sistem atıyor sen istediğin kadar takımla oyna dikkat et fark etmez en fazla 7 gün dayanıyor 1 hafta içinde kesin ban veriyor reportlar sürekli birikiyor report yemeden oynamak imkansız illaki birilerini vuruyoruz o biriside bizi bildirecektir ister belli et ister etme bir bildiren çıkacaktır illaki bir yerde açık vermiycekmiyiz bansız oynamak imkansız ne derseniz deyin 1 aydır ban yemedim diyenlerde yalancıdır hiçbirisine inanmıyorum madem ban yemiyorsunuz kanıt gösterin levelinizi rankinizi
dedim ya illaki bir yerde açık veriyoruz ya sisten vuruyoruz ya çimenden vuruyoruz ya adamların üsütüne gidiyoruz bi şekilde yakalanıyoruz anti ban gelmedikçe daha çok ban yersiniz bu arada ben hileyi bıraktım sürekli 3 ay ban yemekten bıktım usandım artık bırakıyorum bansız dediler bu hile için ama yanılmışlar bellikidostum 6 ay sürekli kullanıp ban yememiştim sonra yedim ama sis içinde adam vurmuştum ondan)
toplamda 3 kez ban yedim 3 er ay))
hile olduğunu belli etmemek biraz uğraştırıcı ama imkansız değil
ban atmayan hile yoktur illaki bir gün banlarlar ama bizim hile sorunlu ve eksikleri olduğu için ban süresi daha kısa oluyor.dedim ya illaki bir yerde açık veriyoruz ya sisten vuruyoruz ya çimenden vuruyoruz ya adamların üsütüne gidiyoruz bi şekilde yakalanıyoruz anti ban gelmedikçe daha çok ban yersiniz bu arada ben hileyi bıraktım sürekli 3 ay ban yemekten bıktım usandım artık bırakıyorum bansız dediler bu hile için ama yanılmışlar belliki
Hileye güncelleme gelirse zaten güncellendi diye yazarlar.galmeloop 7.1 sürümüyle ne zaman uyuşur bi düzenleme yapacakmısınız onun için