Gameloop 4.4 Kurulum Rehberi Konusu (Konu içindeki rehber videosunda yapılanları harfiyen tekrar ederseniz sorunsuz bir kurulum yaparsınız) https://memoryhackers.org/konular/download-install-game-loop-4-4-version-memory-hacker-cheat.202485/Arkadaşlar bu gameloop 4.4 ü nasıl geri yükleyeceğiz bana yardımcı olacak birisi var mı ?
@LeftSpace ile konuştum 7.1 güncellemesimiçin çalışmalar yapıyorlarmışbu beta sürüme güncelleme gelmeyecek sanırım
mesele paralı hile almak yada beğenmemek değil anlamıyorsun ki işte böyle saçma yorumları sırf üyelikleriniz artsın diye yapıyorsunuz maksat yorum yapıp üyeliğiniz artsın tek derdiniz bu yoksa hile ban atmış atmamış umrunuzdamı hepiniz aynısınız hep hileyi övüyorsunuz ama sürekli ban yiyorsunuz ben diyorumki hilenin güvenliği arttırılsın 3 ay ban engellensin herkes mutlu huzurlu oynasın istiyorum
azimle bekliyoruz.@LeftSpace ile konuştum 7.1 güncellemesimiçin çalışmalar yapıyorlarmış
Post automatically merged:
Weapon Options [Ban Risk!]
Recoil Control
Bullet Control
Hile güncellendiğinde bu ayarı görürsem evin çatısına çıkıp pubg mobile kudur diye bağırıcam (yani sevineceğim)
Artık 4.4 de sıkıntılı çalışmaya başladışuan 4.4 sürümünde sorunsuz çalışıyor mu?
lütfen acıl yardım%temp% klasörünü temizlemem rağmen bahsi geçen beyaz yazı hatasını alıyorum varmı çaresi