Seçkin Üye
@LeftSpace elinize sağlık her şey Prediction dışında gayet güzel çalışıyor ona da bi el atarsanız çok güzel olur.
insert tuşuna basmalısınElinize sağlık arkadaşlarda aim yanındaki + tuşuna basıyorum menüyü açamıyorum acaba başka bir tuşa mı basmalıyım enter de işlemiyor
yanlışım varsa düzeltin ama o hata portlar ile alakalı sanırım modem den port felan açıp ayarmı yaptın acaba zaten yönetici çalıştırıyorsun dimihatayi nasi duzelte bilirim fasmproxy32
hilenin açık kaynak kodlu SDKsı mevcut isteyen arkadaşlar plugin yazabilirler.
the cheat core have an SDK For developers everyone can make plugins for this cheat..
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
yanlışım varsa düzeltin ama o hata portlar ile alakalı sanırım modem den port felan açıp ayarmı yaptın acaba zaten yönetici çalıştırıyorsun dimi
sende yine aciliyo bende hata veriyobeyler biri yardım edcek kişi yok mu ya hile calışmıyor sürekli f6 yapıp duruom nasıl calışcak gören bilen yazsın
slm kurucu lsflatpm sorunu nasıl çöze biliriz ok kucuk yazarız bundan sonra emeğinize sağlık.
sorunsuz çalışıyor sorun sende bence
hilenin açık kaynak kodlu SDKsı mevcut isteyen arkadaşlar plugin yazabilirler.
the cheat core have an SDK For developers everyone can make plugins for this cheat..
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap