Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Böyle birşey beklemiyorduk :) :) ama yinede emeğinize sağlık. Hile çalışmıyor. Nasıl çalışmıyor şöyle çalışmıyor. Çince kullanıyorum emülatorü hileyi açıyorum (sizin hilenizi) adamları göstermiyor f6'ya basınca da küt emülatör çöküyor :) :) anlayacağınız hile uyumlu değil. Teşekkürler!

Üye
7 HİZMET YILI
Aimbot Cok Titriyor Ve Her el Esp Gidiyor Yapicanizmi Acaba Size Zahmet ?? Aimbot Bi işe yaramiyor çünkü

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Tekrar ve tekrar söylüyoruz hata alacaksınız biz zaten bunun farkındayız. Hile beta sürümdedir. Bazılarınızda çalışacak bazılarınızda çalışmayacak bu gayet doğal bi olay ki bazılarınız antivirüs kullandığı için hileyi açamıyor sizden kaynaklı şeylerde mevcut, Bizden kaynaklı hataları görelim ona göre düzeltme yoluna gidilecektir zaten. Ancak siz taraflı hataları sizin düzeltmeniz gerek.

Anlayışınız için teşekkürler.
Post automatically merged:

Aimbot Cok Titriyor Ve Her el Esp Gidiyor Yapicanizmi Acaba Size Zahmet ?? Aimbot Bi işe yaramiyor çünkü
konuyu okumayı denesen bide keşke

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Biz türkler daha sabırsızızdır araplara göre :) BETA sürümü bir program geliştirilmiş önce bi BETA kelimesini araştırın bakın neymiş sonrasında verilen talimatlara bakın elbette ki hata yapıyorsunuzdur hileyi daha denemedim ama çalışıyordur

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
beyler benım hıle kalıyor cıldırcam sıyah erkan gelıor hıleyı actımmı

Üye
7 HİZMET YILI
Konuyu okudum ama smooth ayarlarının hepsini denememe rağmen crosshairdeki adama bakıp caps lock yapınca aim saçmalıyor alakasız yerlere dönüyor nedenini bilen var mı?

Üye
7 HİZMET YILI
bende obur hıle açılıyor fakat bu yuklenıyor hersey sonra kapanıyor kendı hıc bır sey gelmiyor bir seyı aktıf etmemız gerekıyormu

Üye
7 HİZMET YILI
what is this error?

gnaTuCO.png

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yakıyosun ortalığı fuat abiiiiiiiiiiiiiiii
Ellerinize sağlık

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ellerinize sağlık herzaman ki gibi efsane bi çalışma olmuş

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bende cdm den sonra bırşey gelmıyor cdm kapaniyor başka birşey gelmiyor yardımcı olurmusunuz

Üye
7 HİZMET YILI
eskiside yeniside açılmıyor dün açılıyordu eskisi şimdi ikiside yok ne yapmalıyım bi yardım
Post automatically merged:

eskiside yeniside açılmıyor dün açılıyordu eskisi şimdi ikiside yok ne yapmalıyım bi yardım

cmd falan hiç bişey gelmiyor veriler alınıyordan sonra kapanıyor bot gelmiyor

Üye
8 HİZMET YILI
öncelikle elinize sağlık emeğe saygı duyuyorum bir sorunum var cmd ekranında yeşil yazılar çıkıyor ve oyle kalıyor.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Pubg Kurulum videosu atarmısınız ? çalıştıramadık

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Diğerinde otomatik hosts değiştirme vardı banlanmamak için. Bunda da aynısı var mı ? Elinize sağlık bu arada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...