Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hile çok çok iyi esp için f6 da düzeliyor sorun şu ki çoluk çocuk kendini bilmezler laf edip duruyor adamlar herşeyi anlatmışlar koca koca f6 ya bas yazıyor win7 de çalışmayanlar bir zahmet artık win10a geçsinler microsoft artık desteğini kesicek win7 ye benim gibi laptopta insert tuşu olmayanlarda shift+0 tuşu ile gizleyebilirler emeğinize elinize sağlık çok iyi keşke aimbot olmasaydı oyunun düzenini çok çok bozuyor

Üye
7 HİZMET YILI
on emulatore tencent gaming buddy, the program is not working, otobrazhaetsya only the radar, and for the beauty

AMATÖR TASARIMCI
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben çok beğenmedim bunu ben 1.1 devam :)

Üye
7 HİZMET YILI
hile birden kapanıyor neden oluyo açıyorum 10 sn geçmeden kapanıyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
@LeftSpace biz diğeriylede idare ediyorduk bizi hiç yarı yolda bırakmadığınız için teşekkür ederim :) aimbotu çözemediğim için kullanmayacağım allaha doğru gidiyor :)) aim sensivity hangi menüde ayarlıcaz biraz aptal soru oldu ama saygılarr

Üye
10 HİZMET YILI
Screenshot_1.png

:(

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hile çok çok iyi esp için f6 da düzeliyor sorun şu ki çoluk çocuk kendini bilmezler laf edip duruyor adamlar herşeyi anlatmışlar koca koca f6 ya bas yazıyor win7 de çalışmayanlar bir zahmet artık win10a geçsinler microsoft artık desteğini kesicek win7 ye benim gibi laptopta insert tuşu olmayanlarda shift+0 tuşu ile gizleyebilirler emeğinize elinize sağlık çok iyi keşke aimbot olmasaydı oyunun düzenini çok çok bozuyor
Tam olarak katılıyorum Aimbot dışında hile çok çok güzel Aimbota karşıyım. Kolsuzların silahı olarak adlandırıyorum ben :)

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Hangi hile ne iş gördüğü yazılırsa daha rahat anlayabiliriz.

Teşekkürler MemoryHackers Ekibi

Üye
8 HİZMET YILI
oyunu açıyorum hile loadlıyorum yeşil yazılar geliyo sadece oyunu başlatıyorum hiçbirşey yok menü falan gelmiyo çözümü olanlar yardımcı olabilirmi. @nader11ndeu
Post automatically merged:

Post automatically merged:

Üye
7 HİZMET YILI
I can see the menu, and the radar but esp hack , aimbot is not working i press F6 many time its ok loading plugin but still ESP not working why??????

Üye
7 HİZMET YILI
Kardes hileyi aciyom FasmProxy 32 Hatasi veriyo neden bi yardim et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...