bro eger hatan oyuna gırmedne calıstırıp donuyorsa aynı sorun bendede vardı bende ucaktan atlarken calıstıyırum hıleyı oluyor eger sorun donmaysa dedımı yapabılırsıngüzel kardeşim ben infaz yapanlardan değilim ama hile herkesde çalışmıyor. 100 kişi indirdiyse yarısı çalıştıramadı. denilen herşeyi yaptım windows güncel antivirüs yok windows defender kapalı vs. ama yok çalışmıyor. cmd ekranı geliyor ilk başta loader yükleniyor sonra kapanıyor ve hiç bişey olmuyor.
aynı hatadan ben de müzdaribim Net Framework'leri bile yükledimarkadaslar yardımcı olurmusunuz..tum c++ redist kurulu fakat cmd hileyi loadlarken kapaniyor cozum nedir bilen varmi?
Hocam o hata pencere de oynayınca olur Tam ekran oynayalımS.Aleyküm hile çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık ama 4 veya 5 el oynadım güzeldi. Şimdi f6 basıyorum hiçbir şekilde açılmıyor radar cıkıyor sadece oda birşey göstermiyor pc actım kapatım gene değişiklik yok. win 10 kullanıyorum
I HAVE this problem tu but I dont know how to fix it lol ..Bu ekrandan sonra otomatik kapanıyor
fasm net hatası mı ne alıyorum bu neElinize Saglık Efsane Bir çalışma Oldu.![]()
F6 Yaptınmıhile bazı arkadaşlarda çalışmıyor mesela bendearkadaşımda sorunsuz win 10 .net son sürüm lakin esp ekranı falan gelmiyor radar gözüküyor sadece resim ama
aynı hata bendede verıyor hala cozmunu bulamadımLSflatPM çalışmayı durdurdu hatası alıyorum açılmıyor en az 50 kişide bu hatayı gördüm lütfen bi çözüm bulunsun şuna
Bulursun buraya yaz usta sana zahmetaynı hata bendede verıyor hala cozmunu bulamadım