Windows 7 Aero aç.Kardeş Siyah Ekran Oluyo Hile Paneli Gözüküyo Ama Oyun Full Siyah Ekran oluyo Yardım
It is working, watch the video.Aimbot is not working well. Pls, fix it
donma değil kardesm. lobideyken hileyi acıyorum hersey yükleniyor cmd den. sonra cmd kapanıyor ve hiç birşey gelmiyor. inserte de bassam f6 yada bassam hile acılmıyor.bro eger hatan oyuna gırmedne calıstırıp donuyorsa aynı sorun bendede vardı bende ucaktan atlarken calıstıyırum hıleyı oluyor eger sorun donmaysa dedımı yapabılırsın
Konuyu okursan çözümü konuda yazıyor.Ekli dosyayı görüntüle 17326
Ben böyle bir hata alıyorum var mı hata alana böyle lütfen yardım edin
bizede bir cevap versen keşke LSflatPM çalışmayı durdurdu hatası için hayla bir çözüm yokmu ????????????Konuyu okursan çözümü konuda yazıyor.
Sana da cevap vereyim okuma yazma bilmeyen kardeşim konuyu adam akıllı baştan sona okursan o dediğin hatanın çözümü varbizede bir cevap versen keşke LSflatPM çalışmayı durdurdu hatası için hayla bir çözüm yokmu ????????????
baştan sona okudum bu hata sadece bende yok herkeste var nerdeyse bütün herşeyi güncelledim ama olmuyor ne yapmam gerekir bir bilgi verirsen mutlu olurum@Salvadoer eğer daha önceden sisteminde başka hile kullanmadıysan yalan konuşuyorsun.
Post automatically merged:
Sana da cevap vereyim okuma yazma bilmeyen kardeşim konuyu adam akıllı baştan sona okursan o dediğin hatanın çözümü var
Baştan sonra okumamışsın demek ki, bir daha oku erinmeyip. Orada bir indirme linki var o hatayı alanlar için...baştan sona okudum bu hata sadece bende yok herkeste var nerdeyse bütün herşeyi güncelledim ama olmuyor ne yapmam gerekir bir bilgi verirsen mutlu olurum
Capslock ile kafaya ateş ediyorsun. O menüde gelen 4 tane özelliği yön tuşlarıyla birlikte sağ sol yöntuşuyla açıp kapayabilir yukarı aşağı ile de yukarı gidebilirsin. Capslock ile aimbot titriyorsa aimsmooth özelliğini arttır.arkadaşlar dinleyin bende de çalışmıyordu,
Windows un güncellemelerini yapınız.
açılıyor sıkıntı yok 4 adet seçenek geliyor
ama bunu nasıl kullanacağız bilmiyorum.
radar görünüyor adamlar kara içerisinde bulunuyor
ama hani kafaya ateş etmeyi nereden aktif ediyoruz bir türlü çözemedim