thanks its new update lol, i ask that b4 updateYes you can , use the arrow key to change it to rclick or lclick
thanks its new update lol, i ask that b4 updateYes you can , use the arrow key to change it to rclick or lclick
teşekkürlerKonuya yeni eklendi tekrar bi aç oku ben çözdüm.
Şuan Beta Sürümünde. İdare EdinKendi adamlarımı hilede görmek istemiyorum öyle bir şey varmı acaba
---------------------Net framework 4.6.1 yükle.
Post automatically merged:
Yalan konuşuyorsun, ya rageledin 20 kill falan aldın, ya da başkasının hilesini o hesapta kullandın.
.Net framework 4.6.1 is for Windows 7 SP1 or higher. What is your os ?---------------------
Net Framework 4.6.1 for Windows 7 64 bit
This is the result
![]()
İn Game is Press F6menu shows but hack not working
Good tricksPlaying 100+ games with friends, got lots of reports - still no ban
Thx for sharing
I hate those "pro" gamers with macro and aim on high tiers, no we gonna fun, say hello to my little friend
Hilleyi Daha Önce Denemiştim Windows 7'De Açmıyordu Artık Açıyor.. Zira Windows 10 Pro Sürümünde Açmıyor Herşeyi Yapıyorum Yükleniyor Ama Gelmiyor Hata Vb Verme Yok Yükleyip Komut Dosyaları C'Den Bir Şeyler Geri Kapanıyor Windows 10 İçinde Artık Bir Çare Bulursanız Sevinirim. Ve Diğer Güncellemeye Tavsiyem Oto Kitlenmeyi Birazdaha Geliştirme WallHack Renkli Vb Olabilir Çerçeveden Bezen Adamın Yerini Karıştırabildiğimiz Oluyor. Silahlar İçin Sekmeme.. Gibi Detaylı Ayar Yapabiliriz Mesela Teşekkürler Sorunu Cözmenizi Sabırsızlıka Bekliyorum.Ve Hillede Ban Yiyen Arkadaşlar Minimun Hesabınızla 2 Sezon Geçirmiş Olun Oyun Saatiniz Yüksek Olsun.. Ben Yaklaşık 3 Gündür İş Yerinde Ki Bilgisayardan Giriyorum Problem Yok Ewimdeki Bilgisayarda Hille Açılsa Ewdende Sabahlayacağım. Oyun Saatiniz. Mutlaka Yüksek Olsun Daha Öncede 6 Ay Aralıksız Telefonda Hille Kullanmıştım. Ban Yemedim Oyunu Bırakmıştım.![]()
[QUOTE = "nader11ndeu, post: 958486, member: 9"] .net framework 4.6.1 for Windows 7 SP1 or higher. What is your os? [/ QUOTE]
![]()
video nerede ben göremedim, ben de çalışıyor ama aim kullanamıyorumOyun başladı, menüyü ve radarı görebiliyorum fakat esp , aim hileleri çalışmıyor
yazdıklarınızı tek tek uyguladım hatta videodan da baktım menüyü görebiliyorum fakat bir eksiğimmi var yardımcı olurmusunuz
i try F6, make restart but (ESP) not workingİn Game is Press F6
Good tricks![]()
Net framework 4.6.1 yükle.
Hocam eline koluna saglik hile icin..cok guzel ve stabil calisiyor.kasma yok cpu sicakligi normal..aimi cok guzel calisiyor..yalniz sniper buldugumda kullaniyorum daha ban yemedim yan carla deniyorum..