F6 a basman kerekiyo bi kaç kez yapıpta olmadıysa bilmiyorumteşekkürler
Post automatically merged:
şimdide açılıyor fakat sadece radar işe yarıyor ondada boş radar adamlar görünmüyor
hocam aim sensivity azalt arttır derken hangi hassasiyet kısmı oyunda 80 tane hassasiyet var Aim sensivity diye bir kısım yok özellikle ?
güzel kardeşim ben infaz yapanlardan değilim ama hile herkesde çalışmıyor. 100 kişi indirdiyse yarısı çalıştıramadı. denilen herşeyi yaptım windows güncel antivirüs yok windows defender kapalı vs. ama yok çalışmıyor. cmd ekranı geliyor ilk başta loader yükleniyor sonra kapanıyor ve hiç bişey olmuyor.
kardeşim son sürümünü indir hileninarkadaşlar en sona geliyor cmd ye geliyor program hata veriyor neden ? durduruldu diyor acil cevap
iyi akşamlar özür dileyerek senden bir ricada bulunmak isityorum mesaj atamıyorum konuşma olasılıgımız varmı acaba teşekkürlerHilede buna sebep olacak hiçbir şey yok. Kendi bilgisayarınızın problemlerini lütfen hileye yormayalım.
kardeşim cmd yi aç bilgisayarından snra sunu yaz (------ net start uxsms ------)güzel kardeşim ben infaz yapanlardan değilim ama hile herkesde çalışmıyor. 100 kişi indirdiyse yarısı çalıştıramadı. denilen herşeyi yaptım windows güncel antivirüs yok windows defender kapalı vs. ama yok çalışmıyor. cmd ekranı geliyor ilk başta loader yükleniyor sonra kapanıyor ve hiç bişey olmuyor.