Üye
10 numara 5 yıldız hile sorunsuz bir şekilde çalışıyor elinize sağlık
sımtemın wın 7 mıBeyler sizin bilgisayarlarda sıkıntı var heralde? , ben gayet akıcı bir şekilde %100 kesintisiz açıyorum cmd ekranı geliyor alta alıyorum keyfime bakıyorum.
Bu arada aynı bu hileyi battlefield 1 ile 4 'e yapabilir misiniz?
Windows 10 Prosımtemın wın 7 mı
Konuyu oku dostum.threadpoolwork.dispatch ten sonra lsflatpm diye bir şey çıkıyor ve durduruluyor yardım pls
Bende dün çalışmıyordu şimdi çalışıyor.hilede bir sorun var herhalde bazen çalışmıyorBEYLER HİLE KİMLERDE CALISIYORSA BİZE Bİ YARDIMCI OLURMUSUNUZ BENDE 2 GÜN ÖNCESİ CALIŞIYORDU ŞİMDİ CALIŞMIYOR NAPMAM LAZIM BENDE HERŞEY GELİYOR ESP FİLEN AMA F6 BASIYOM GENE CALIŞMIYOR 1 YARDIMCI OLSANIZ
Farklı Değiliz Dostum.Ben hepsini indirdim yien calismiyo!!
Yeah it happens to me all the time, So what i do is first open 1.1 version when it loads then i close it and again open cheat with new version.Loaded all plugins, but no effect at all (
2 gün öncesı calısıyordu şimdi yk calışmıyor bı yardımcı olun nası yaptınızBende dün çalışmıyordu şimdi çalışıyor.hilede bir sorun var herhalde bazen çalışmıyor
Bendede ilk açtığımda hile çalışmıyodu şimdi bir sorun yokhile 1. kere calıstı sonra bidaki açtığımda bu hatayı vermeye başladı nedeni nedir. system.applicationexception: unable to stop service 1061changedstatus false