Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Sa beyler Hille bende herşeyi yüklüyo açıyor ama göstermiyo adamları aimda çalışmıyo Sorunmu bu yoksa yabilirmiyim
Kardeşim hile Çalışıyor ! herhangibi bir sorun yok çalışmıyorsa pc ile alakalı..

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Sa beyler Hille bende herşeyi yüklüyo açıyor ama göstermiyo adamları aimda çalışmıyo Sorunmu bu yoksa yabilirmiyim
Aleyküm selam, hile herşeyi yüklüyor ama çalışmıyorsa, uçaktan atladıktan hemen sonra F6 ya bas. CMD kendini resetlediğinden dolayı anlık bir oyunun üstünde bir sekme olacak ama hızlı davranıp emülatöre basarsan düşüş zamanından pek bir şey kaybetmezsin.
Ama illa önce iniyim diyorsan F6 ya indikten sonra bas ama o zamanda hile yüklenene kadar çevrendekilerin ESP sini göremezsin.Sorun F6 ya basınca çözülmediyse diyebileceğim bir şey yok.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
7 HİZMET YILI
hileyi çalıştırırken oyun menüsünü donduruyor ve hiçbirşeye tıklanmıyor işte videolu kanıt yükledim çözüm önerilerinizi bekliyorum admin
kardesım wın10 kullanıyorusan eger onerım var sana butun mıcrosof c++ programlarını ındır ınenelerı tek tek tıkla ve yukle. eger cozulmesse bılgısayarı sıfırla daha sonra yıne mıcrosoft c++ programlarını yukle sorun duzelır aynı sorun bendede vardı.

Üye
7 HİZMET YILI
cmd sayfasında takılı kalıyor hepsı yesıl yanıyor ama hıle emulatore gelmıyor cozumu nedır?

Üye
7 HİZMET YILI
Post automatically merged:

Kardeşim ben sadece smooth ayarlıyorum diğerlerine dokunmuyorum ve aimbot tuşunuda ''E'' yapıyorum smooth 6 yapmanı öneririm :) ... İYİ OYUNLAR
smooth 6 yapsan bile çok fazla hareket ediyor aim sanki ?
Post automatically merged:

nasıl indirecez hileyi
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Buradan linke tıklayarak indirebilirsin

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Hileyi açıyorum ama bu espler gidip geliyor cözümü nedir?

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
bi sabitlenmiyor hep gidip geliyor ölüyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...