Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
indirme linkine tıklayıp 10 saniye bekliyorum basıyorum continue ye site açılmıyo bu siteye ulaşılamıyor diye

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
İşlenmeyen Özel Durum: System.ServiceModel.FaultException`1[System.ServiceModel.ExceptionDetail]: 'Fasm.NET, Version=1.0.4939.27955, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' dosyasını veya bütünleştirilmiş kodunu ya da bağımlılıklarından birini yükleyemedi. Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor.

Server stack trace:
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.ThrowIfFaultUnderstood(Message reply, MessageFault fault, String action, MessageVersion version, FaultConverter faultConverter)
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.HandleReply(ProxyOperationRuntime operation, ProxyRpc& rpc)
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.Call(String action, Boolean oneway, ProxyOperationRuntime operation, Object[] ins, Object[] outs, TimeSpan timeout)
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.InvokeService(IMethodCallMessage methodCall, ProxyOperationRuntime operation)
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.Invoke(IMessage message)

Exception rethrown at [0]:
konum: System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.HandleReturnMessage(IMessage reqMsg, IMessage retMsg)
konum: System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.PrivateInvoke(MessageData& msgData, Int32 type)
konum: FasmProxy_LS.IProxyService.Assemble(Boolean IsProcess32Bit, String Assembly, UInt64 BaseAddress)
konum: #=zusrPb5Glz9Xx0zMEJhK3CPE=..ctor(IntPtr #=zbgdmkAA=, Int32 #=zMJa2MLA=, IntPtr #=zBPARd3g=, Int32 #=zjDPtB_U=, String #=zysoUJso=)
konum: #=zyfrbu8XhVzM9x0U4GA==.#=z9LMeWN1Qk6xSNskpqw==.MoveNext()
--- Özel durumun oluşturulduğu önceki konumdan başlayan yığın izlemesinin sonu ---
konum: System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw()
konum: System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
konum: System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
konum: System.Threading.QueueUserWorkItemCallback.System.Threading.IThreadPoolWorkItem.ExecuteWorkItem()

bu hatayı alıyorum

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar araştırmadan bilmeden çalışmıyor demeyin , sinirimi bozuyor. Sıkıntı sizde ne yapacağınız konu da belirtilmiş , sizin PC de çalışmıyorsa ''Benim PC 'de çalışmıyor şu hatayı alıyorum'' deseniz yeterli olur.
Bazı arkadaşlar aynı şeyi yazmış.
Bende takır takır çalışıyor %0 sıkıntı.

Üye
7 HİZMET YILI
Bende Çalışmıyor Hile Açın Oyun Ekranı Siyah Oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Status:Loading'de kalıyor, hatanın çözümü hakkında fikri olan yardımcı olabilir mi?

Üye
7 HİZMET YILI
FASM STOPPED WORKING !! @nader11ndeu @LeftSpace
i have installed Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4 x86 and it didnt work..
what should i do ?
Post automatically merged:

ive downloaded netframework 4.6.1 and now i got LSFlatPM stopped working..
help guys PLEASE..

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
Is the hack safe from the ban?
I need to play with my own account and my account cost me a lot of money if it's not safe until now, you should tell me.

HackIstanbul 2019 Preselection Writeup Members
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Bu hile çok iyi oldu hocam ilk yapılanlara göre <3

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Hile ÇALIŞIYOR !!

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Düzelttim arkadaşlar konunun başlığında verilmiş olan x86 ve 64 bit visual programlarımı kurdum çatur çatur çalışıyor teşekkürler

Üye
7 HİZMET YILI
Bende açılıyor ama radar da hiçbirşey gözükmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...